kompakt píše:Darmon: možná paštika - ale bereta, možná paštika - ale nový báwo. Paštika bereta = dostatečná malá lehká pistolka, která aspoň neprostřelí tři nevinný lidi stojící za sebou jako 9mm luger. Paštika kompakt = vynikající báwo, který to napráská běžným autům
vo razi 9luger nechci diskutovat, to je primarne vojenska raze nicmene model 9000/95 od beretty je to nejhorsi co kdy udelali. Asi tak
Koukám, že jste tady nejchytřejší pod sluncem. Nechápu, proč je 95tka to nejhorší, co kdy udělali. Asi jako je kompakt to nejhorší od BMW. Mám na ní nastříleno cca 10.000 a bez problému. Chtěl bych vidět ČZ a jiné značky jak by to vydržely.
kompakt píše:Abdul: ach jo, s tím kompaktem jsem si to tady pěkně zavařil Ale mě se líbí Vydrž ještě 33 měsíců
co bude za 33 mesicu? poridis neco vetsiho?:)
Za 33 měsíců mi skončí leasing. Protože vidím, že 110kW bude mít za chvíli každý auto, tak to vidím na 3l zase v dýzlu. Velikost - asi něco ve trojkový řadě, nemám rád velké auta. Ale mají být ty meziřady - dvojková a čtyřková. Až vyjdou, tak uvidím. Kompakt se už vyrábět nebude. Ale ještě je času dost.
kompakt píše:Abdul: ach jo, s tím kompaktem jsem si to tady pěkně zavařil Ale mě se líbí Vydrž ještě 33 měsíců
co bude za 33 mesicu? poridis neco vetsiho?:)
Za 33 měsíců mi skončí leasing. Protože vidím, že 110kW bude mít za chvíli každý auto, tak to vidím na 3l zase v dýzlu. Velikost - asi něco ve trojkový řadě, nemám rád velké auta. Ale mají být ty meziřady - dvojková a čtyřková. Až vyjdou, tak uvidím. Kompakt se už vyrábět nebude. Ale ještě je času dost.
sudá čísla budou kabria a kupátka, tzn. že 1. a 2. řada je to samé, 3. a 4. taky...