Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

zeby zmena?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
abdul

#81 Příspěvek od abdul »

kompakt píše:Abdul:
ach jo, s tím kompaktem jsem si to tady pěkně zavařil :cry: Ale mě se líbí :D Vydrž ještě 33 měsíců

starousi ja to neresim:) to bylo jenom takovy rypnuti:) toho si vubec nemas vsimat:)
abdul

#82 Příspěvek od abdul »

ach jo, s tím kompaktem jsem si to tady pěkně zavařil :cry: Ale mě se líbí :D Vydrž ještě 33 měsíců

co bude za 33 mesicu? poridis neco vetsiho?:)
kompakt

#83 Příspěvek od kompakt »

darmon píše:
kompakt píše:Darmon: možná paštika - ale bereta, možná paštika - ale nový báwo. :lol:
Paštika bereta = dostatečná malá lehká pistolka, která aspoň neprostřelí tři nevinný lidi stojící za sebou jako 9mm luger.
Paštika kompakt = vynikající báwo, který to napráská běžným autům :wink:

vo razi 9luger nechci diskutovat, to je primarne vojenska raze :) nicmene model 9000/95 od beretty je to nejhorsi co kdy udelali. Asi tak

Koukám, že jste tady nejchytřejší pod sluncem. Nechápu, proč je 95tka to nejhorší, co kdy udělali. Asi jako je kompakt to nejhorší od BMW. Mám na ní nastříleno cca 10.000 a bez problému. Chtěl bych vidět ČZ a jiné značky jak by to vydržely.
kompakt

#84 Příspěvek od kompakt »

abdul píše:

Za 33 měsíců mi skončí leasing. Protože vidím, že 110kW bude mít za chvíli každý auto, tak to vidím na 3l zase v dýzlu. Velikost - asi něco ve trojkový řadě, nemám rád velké auta. Ale mají být ty meziřady - dvojková a čtyřková. Až vyjdou, tak uvidím. Kompakt se už vyrábět nebude. Ale ještě je času dost.
JFK Čestný člen
Čestný člen

#85 Příspěvek od JFK Čestný člen »

kompakt píše:
abdul píše:

Za 33 měsíců mi skončí leasing. Protože vidím, že 110kW bude mít za chvíli každý auto, tak to vidím na 3l zase v dýzlu. Velikost - asi něco ve trojkový řadě, nemám rád velké auta. Ale mají být ty meziřady - dvojková a čtyřková. Až vyjdou, tak uvidím. Kompakt se už vyrábět nebude. Ale ještě je času dost.

sudá čísla budou kabria a kupátka, tzn. že 1. a 2. řada je to samé, 3. a 4. taky...
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#86 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

abdul píše:

Jo ,pořídí si kompakt iL :D s faxem a minibarem.... :D
Odpovědět