Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
zeby zmena?
-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
az bude jednickova a dvojkova rada, tak si budu pripadat, ze mam lod jako kravaadam píše:To jsem fakt zvedavy. Me se taky petka a sedmicka libi, ale to co se zacalo objevovat jako nova trojka, to bylo docela drsnebtw: jsem ani nevedel ze bude rada 2 a 4
uz se tesim

BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
No hlavne aby nebyli vetsi...patras píše:az bude jednickova a dvojkova rada, tak si budu pripadat, ze mam lod jako kravaadam píše:To jsem fakt zvedavy. Me se taky petka a sedmicka libi, ale to co se zacalo objevovat jako nova trojka, to bylo docela drsnebtw: jsem ani nevedel ze bude rada 2 a 4
uz se tesim

N54 PWR
-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
jojo ...Lukas H. píše:No hlavne aby nebyli vetsi...patras píše:az bude jednickova a dvojkova rada, tak si budu pripadat, ze mam lod jako kravaadam píše:To jsem fakt zvedavy. Me se taky petka a sedmicka libi, ale to co se zacalo objevovat jako nova trojka, to bylo docela drsnebtw: jsem ani nevedel ze bude rada 2 a 4
uz se tesim

BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
prave, vubec bych se nedivilLukas H. píše:No hlavne aby nebyli vetsi...patras píše:az bude jednickova a dvojkova rada, tak si budu pripadat, ze mam lod jako kravaadam píše:To jsem fakt zvedavy. Me se taky petka a sedmicka libi, ale to co se zacalo objevovat jako nova trojka, to bylo docela drsnebtw: jsem ani nevedel ze bude rada 2 a 4
uz se tesim

-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Licha cisla by mely byt saloon a touring, suda cisla coupe a convertible. Nekde jsem to cetl.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
jako coupe je lepsi, ale me se E46 kompakt libi! jako auto pro studenty super (az na tu cenurene kurc píše:Ty tu asi nejsi dlouho žé?kompakt píše:Jakej škaredej kompakt???RuDoSh píše:doufam ze 2 bude misto skaredeho kompaktu (e46)...Bys jinak věděl,že se ví,že kompakt je prostě škaredej...
a ber to sportovně...
teda pro 99% fandů BMW,ale neboj na sraz s námi klidně můžeš...

Tak u me by byl teda jasnej ten Golf...adam píše:jako coupe je lepsi, ale me se E46 kompakt libi! jako auto pro studenty super (az na tu cenurene kurc píše:Ty tu asi nejsi dlouho žé?kompakt píše: Jakej škaredej kompakt???Bys jinak věděl,že se ví,že kompakt je prostě škaredej...
a ber to sportovně...
) jako vybirat golf nebo kompakt tak je to jasne...
(pro jistotu - kompakt!!

N54 PWR
Je fakt, ze Golfa V jsem jeste v realu nevidel... (nebo A3 misto golfaLukas H. píše:Tak u me by byl teda jasnej ten Golf...adam píše:jako coupe je lepsi, ale me se E46 kompakt libi! jako auto pro studenty super (az na tu cenurene kurc píše: Ty tu asi nejsi dlouho žé?Bys jinak věděl,že se ví,že kompakt je prostě škaredej...
a ber to sportovně...
) jako vybirat golf nebo kompakt tak je to jasne...
(pro jistotu - kompakt!!

rene kurc píše:Ty tu asi nejsi dlouho žé?kompakt píše:Jakej škaredej kompakt???RuDoSh píše:doufam ze 2 bude misto skaredeho kompaktu (e46)...Bys jinak věděl,že se ví,že kompakt je prostě škaredej...
a ber to sportovně...

Tak tos mě uklidnil s tím srazem.
Pro všechny ostatní:
Mno nevěděl jsem, že tu jsou někteří, co porovnávak kompakt s Golfem a vyjde jim Golf lepší

Dokonce si myslím, že je kompakt nejprodávanější BMW /ne u nás/. Tak o co vám jde? Jsme dva a pes, ušetřil jsem 200 tisíc a jsem spokojený.
Teď všechny popíchnu - myslím, že můj nový kompakt 2D je milionkrát lepší než ty vaše historický šunky a dá jim na prdel v akceleraci i maximálce.

Čekám hysterický odpovědi /hlavně to berte sportovně/