Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Tak GSM pager hotov...
-
- Kontaktovat uživatele:
Pavel 528 píše:kdyz jsem u nasich,tak mi to ukaze mesto Žebrák,kdezto ja se nachazim v Újezde,coz je cca 7km vzdusnou carou,takze je to na pikacu,preci nebudu cekat,az mi s tim autem odjedou nekam do pr...,jakmile mi mobil oznami,ze se neco deje s autem,tak k nemu letim a mam nabitou devitku...![]()
Podle ceho to urcuje tu pozici? Neni to podle nejblizsiho vysilaceúzesilovace bo co to je?

- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
RuDoSh píše:Pavel 528 píše:kdyz jsem u nasich,tak mi to ukaze mesto Žebrák,kdezto ja se nachazim v Újezde,coz je cca 7km vzdusnou carou,takze je to na pikacu,preci nebudu cekat,az mi s tim autem odjedou nekam do pr...,jakmile mi mobil oznami,ze se neco deje s autem,tak k nemu letim a mam nabitou devitku...![]()
Podle ceho to urcuje tu pozici? Neni to podle nejblizsiho vysilaceúzesilovace bo co to je?
no je to podle nejblizsich 3vysilacu(BTSsek) a pak to nejak dopocte,ale presne to nevim,samozrejmne ze v Praze je to lepsi,ale zase miliony ulic a garazi,takze vysledek podobnej jako na vesnici 5km...
-
- Kontaktovat uživatele:
mě ten lokátor chodí přesně, možná +- nějakých 200m
ono taky záleží na kvalitě mobilního telefonu
Jak přesně určíte polohu podle souřadnic?
Já to určuju v mapě "ROUTE 66". Když jezdím myší po tý mapě ukazuje souřadnice a musím se trefit až do bodu CÍL. Nejde to nějak jednodušejc, že zadám přímo jenom souřadnice a to místo mi určí samo?
ono taky záleží na kvalitě mobilního telefonu
Jak přesně určíte polohu podle souřadnic?
Já to určuju v mapě "ROUTE 66". Když jezdím myší po tý mapě ukazuje souřadnice a musím se trefit až do bodu CÍL. Nejde to nějak jednodušejc, že zadám přímo jenom souřadnice a to místo mi určí samo?
Pavel 528 píše:kdyz jsem u nasich,tak mi to ukaze mesto Žebrák,kdezto ja se nachazim v Újezde,coz je cca 7km vzdusnou carou,takze je to na pikacu,preci nebudu cekat,az mi s tim autem odjedou nekam do pr...,jakmile mi mobil oznami,ze se neco deje s autem,tak k nemu letim a mam nabitou devitku...![]()
jenomze to mas eurotelovskej system zobrazovani primo na display. a kdyz jsi v kauflandu tak ti to ukaze kaufland, co??

tady je to krasne nakreslene
http://mobil.idnes.cz/mobilni_komunikac ... 10720.html
mimochodem muze nastat situace kdy se ti treba v nevhodnou chvili vybije telefon, treba kdyz ve spanku a za nejakou tu hodku zjistis ze mas auto fuc, sednes teda k pc a zkusis ho najit ne?
http://mobil.idnes.cz/mobilni_komunikac ... 10724.html
http://mobil.idnes.cz/mobilni_komunikac ... 10720.html
mimochodem muze nastat situace kdy se ti treba v nevhodnou chvili vybije telefon, treba kdyz ve spanku a za nejakou tu hodku zjistis ze mas auto fuc, sednes teda k pc a zkusis ho najit ne?
http://mobil.idnes.cz/mobilni_komunikac ... 10724.html
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
skautik píše:Pavel 528 píše:kdyz jsem u nasich,tak mi to ukaze mesto Žebrák,kdezto ja se nachazim v Újezde,coz je cca 7km vzdusnou carou,takze je to na pikacu,preci nebudu cekat,az mi s tim autem odjedou nekam do pr...,jakmile mi mobil oznami,ze se neco deje s autem,tak k nemu letim a mam nabitou devitku...![]()
jenomze to mas eurotelovskej system zobrazovani primo na display. a kdyz jsi v kauflandu tak ti to ukaze kaufland, co??
Ne psal jsem o T mobile-LOCATOR,otec ho ma a presne tohle to ukazalo...
Pavel 528 píše:skautik píše:Pavel 528 píše:kdyz jsem u nasich,tak mi to ukaze mesto Žebrák,kdezto ja se nachazim v Újezde,coz je cca 7km vzdusnou carou,takze je to na pikacu,preci nebudu cekat,az mi s tim autem odjedou nekam do pr...,jakmile mi mobil oznami,ze se neco deje s autem,tak k nemu letim a mam nabitou devitku...![]()
ja nerikam, ze to neni pravda, ale take to muze byt telefonem

- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
skautik píše:Pavel 528 píše:skautik píše:[quote="Pavel 528"]kdyz jsem u nasich,tak mi to ukaze mesto Žebrák,kdezto ja se nachazim v Újezde,coz je cca 7km vzdusnou carou,takze je to na pikacu,preci nebudu cekat,az mi s tim autem odjedou nekam do pr...,jakmile mi mobil oznami,ze se neco deje s autem,tak k nemu letim a mam nabitou devitku...![]()

Tak to je dobry,je to nova Nokie7250i...

Pavel 528 píše:skautik píše:Pavel 528 píše:[quote="skautik"][quote="Pavel 528"]kdyz jsem u nasich,tak mi to ukaze mesto Žebrák,kdezto ja se nachazim v Újezde,coz je cca 7km vzdusnou carou,takze je to na pikacu,preci nebudu cekat,az mi s tim autem odjedou nekam do pr...,jakmile mi mobil oznami,ze se neco deje s autem,tak k nemu letim a mam nabitou devitku...![]()

Tak to je dobry,je to nova Nokie7250i...

to s tim nema nic spolecnyho jestli je ten telefon novej, starej nebo vselijakej, jde o ten vysilaci clen, jde o to jak jsou v nem nastavene prikazy k prechodu na jine bts, sila signalu, ztrata packetu a pod.
ono tady take muze platit cim horsi vysilaci a prijimaci cast tim lepsi urceni polohy. telefon se casteji prepina z jedne BTS na druhou

aspon si to myslim