Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Tak GSM pager hotov...
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Konecne jsem to dodelal a namontoval do auta,chodi to skvele...
V jednoduchosti je krasa.
Dobijeni je z baterie auta,kdyz ji nekdo vynda cely se to napaji z baterie mobilu.umisteni rikat nebudu,protoze to nesmi byt lehce k nalezeni,kartu jsem dal GO,protoze ET ma nejlepsi signal,bohuzel se musi jednou za3mes jednou zavolat a za 1.5roku dobit kredit..
Je to jenom pager,musi se to pripojit k nejakemu alarmu,je to tezce individualni podle alarmu a podle auta.
V jednoduchosti je krasa.
Dobijeni je z baterie auta,kdyz ji nekdo vynda cely se to napaji z baterie mobilu.umisteni rikat nebudu,protoze to nesmi byt lehce k nalezeni,kartu jsem dal GO,protoze ET ma nejlepsi signal,bohuzel se musi jednou za3mes jednou zavolat a za 1.5roku dobit kredit..
Je to jenom pager,musi se to pripojit k nejakemu alarmu,je to tezce individualni podle alarmu a podle auta.
- Přílohy
-
- P1140016.jpg (25.99 KiB) Zobrazeno 1805 x
LOPOLO píše:skautik píše:pekne, jen si nejsem jistej zda ma eurotel za vsech okolnosti nejlepsi signal
vsadim se ze ma .. jinak je to moc pekna vecickaNa kolik te to nakonec vyslo?
ja se nechci hadat ale uz parkrat jsem se dostal do mist kde se eurotel nechytal a nedostal jsem se nikam kde by nesel tmobile
skautik píše:LOPOLO píše:skautik píše:pekne, jen si nejsem jistej zda ma eurotel za vsech okolnosti nejlepsi signal
ja se nechci hadat ale uz parkrat jsem se dostal do mist kde se eurotel nechytal a nedostal jsem se nikam kde by nesel tmobile
Tak to jsi pochodil málo míst. U oskara se velice často stává, že signál sice ukazuje, ale Když mu zavoláš tak je nedostupný.

- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Kdo by mel zajem o ten Pager GSM?
Ciste nezavazne,nez bych neco zacal delat,kdo by to ode me chtel.
Idealni by bylo aby jste si sehnali sami telefon,kartu taky(kazdy bude chtit treba jineho operatora)Cena(bez founu,karty)bez zapojeni do vozu(ale i to by bylo mozne) by byla 800Kc.
Jak jsem psal,automaticky se telefon dobiji,signal se bere od sireny co mate na alarm.Takze je to max.univerzalni.
Telefon musi umet vytocit posledni volane cislo a to jednim tlacitkem(vetsinou zelene sluchatko).U te T10 se musi zmacknout dvakrat,ale to je jedno.
Piste sem pripominky a nezavazne objednavky.
tel:603746834 nebo 723580912
Ciste nezavazne,nez bych neco zacal delat,kdo by to ode me chtel.
Idealni by bylo aby jste si sehnali sami telefon,kartu taky(kazdy bude chtit treba jineho operatora)Cena(bez founu,karty)bez zapojeni do vozu(ale i to by bylo mozne) by byla 800Kc.
Jak jsem psal,automaticky se telefon dobiji,signal se bere od sireny co mate na alarm.Takze je to max.univerzalni.
Telefon musi umet vytocit posledni volane cislo a to jednim tlacitkem(vetsinou zelene sluchatko).U te T10 se musi zmacknout dvakrat,ale to je jedno.
Piste sem pripominky a nezavazne objednavky.
tel:603746834 nebo 723580912
Dan Ďurček píše:skautik píše:LOPOLO píše:[quote="skautik"]pekne, jen si nejsem jistej zda ma eurotel za vsech okolnosti nejlepsi signal
Tak to jsi pochodil málo míst. U oskara se velice často stává, že signál sice ukazuje, ale Když mu zavoláš tak je nedostupný.

to jsou kecy o nicem a o hovne

1) co ty muzes vedet kde ja chodim

2) nemame tu jen oskara a tmobile ma pri nejmensim stejne dobre pokryti jako eurotel dokonce je i v takovejch prdelkach o kterych ani netusis

3) eurotelem nezjistis kde to auto mas

ja jen, proc bych se rozhodl pro tmobile