Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Tak GSM pager hotov...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od RuDoSh »

raci budu vedet kde ta kara je v rozmezi 5km a reknu fizlum at cmuchaji nebo sezenu ukrajince nez nevedet absolutne nic!
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Pavel 528 »

kdyz jsem u nasich,tak mi to ukaze mesto Žebrák,kdezto ja se nachazim v Újezde,coz je cca 7km vzdusnou carou,takze je to na pikacu,preci nebudu cekat,az mi s tim autem odjedou nekam do pr...,jakmile mi mobil oznami,ze se neco deje s autem,tak k nemu letim a mam nabitou devitku... :) :)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od RuDoSh »

Pavel 528 píše:kdyz jsem u nasich,tak mi to ukaze mesto Žebrák,kdezto ja se nachazim v Újezde,coz je cca 7km vzdusnou carou,takze je to na pikacu,preci nebudu cekat,az mi s tim autem odjedou nekam do pr...,jakmile mi mobil oznami,ze se neco deje s autem,tak k nemu letim a mam nabitou devitku... :) :)

Podle ceho to urcuje tu pozici? Neni to podle nejblizsiho vysilaceúzesilovace bo co to je? :)
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Pavel 528 »

RuDoSh píše:
Pavel 528 píše:kdyz jsem u nasich,tak mi to ukaze mesto Žebrák,kdezto ja se nachazim v Újezde,coz je cca 7km vzdusnou carou,takze je to na pikacu,preci nebudu cekat,az mi s tim autem odjedou nekam do pr...,jakmile mi mobil oznami,ze se neco deje s autem,tak k nemu letim a mam nabitou devitku... :) :)

Podle ceho to urcuje tu pozici? Neni to podle nejblizsiho vysilaceúzesilovace bo co to je? :)

no je to podle nejblizsich 3vysilacu(BTSsek) a pak to nejak dopocte,ale presne to nevim,samozrejmne ze v Praze je to lepsi,ale zase miliony ulic a garazi,takze vysledek podobnej jako na vesnici 5km...
darmon
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od darmon »

podle dvou az jednoho, neni treba tri. ktery mnohdy v nakejch prdelich ani nechytas
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Baxon »

mě ten lokátor chodí přesně, možná +- nějakých 200m
ono taky záleží na kvalitě mobilního telefonu
Jak přesně určíte polohu podle souřadnic?
Já to určuju v mapě "ROUTE 66". Když jezdím myší po tý mapě ukazuje souřadnice a musím se trefit až do bodu CÍL. Nejde to nějak jednodušejc, že zadám přímo jenom souřadnice a to místo mi určí samo?
skautik Čestný člen
Čestný člen

#27 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Pivson píše:LOCATOR od T-mobile je dobra vec

Ovšem zkuste to někdo.
Hodi souřednice, ale třeba rozmeni +- 5 km

:lol:
+/- 5 km tak mozna ve vojenskem prostoru kde je v rozmezi x kilometru v kazdym rohu hranice jedna BTSka
skautik Čestný člen
Čestný člen

#28 Příspěvek od skautik Čestný člen »

jenomze to mas eurotelovskej system zobrazovani primo na display. a kdyz jsi v kauflandu tak ti to ukaze kaufland, co?? :D
skautik Čestný člen
Čestný člen

#29 Příspěvek od skautik Čestný člen »

tady je to krasne nakreslene

http://mobil.idnes.cz/mobilni_komunikac ... 10720.html

mimochodem muze nastat situace kdy se ti treba v nevhodnou chvili vybije telefon, treba kdyz ve spanku a za nejakou tu hodku zjistis ze mas auto fuc, sednes teda k pc a zkusis ho najit ne?

http://mobil.idnes.cz/mobilni_komunikac ... 10724.html
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Pavel 528 »

skautik píše:

jenomze to mas eurotelovskej system zobrazovani primo na display. a kdyz jsi v kauflandu tak ti to ukaze kaufland, co?? :D

Ne psal jsem o T mobile-LOCATOR,otec ho ma a presne tohle to ukazalo...
skautik Čestný člen
Čestný člen

#31 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Pavel 528 píše:
skautik píše:

ja nerikam, ze to neni pravda, ale take to muze byt telefonem ;-)
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Pavel 528 »

skautik píše:
Pavel 528 píše:
skautik píše:[quote="Pavel 528"]kdyz jsem u nasich,tak mi to ukaze mesto Žebrák,kdezto ja se nachazim v Újezde,coz je cca 7km vzdusnou carou,takze je to na pikacu,preci nebudu cekat,az mi s tim autem odjedou nekam do pr...,jakmile mi mobil oznami,ze se neco deje s autem,tak k nemu letim a mam nabitou devitku... :) :)

ja nerikam, ze to neni pravda, ale take to muze byt telefonem ;-)[/quote]

Tak to je dobry,je to nova Nokie7250i... :D :D
skautik Čestný člen
Čestný člen

#33 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Pavel 528 píše:
skautik píše:
Pavel 528 píše:[quote="skautik"][quote="Pavel 528"]kdyz jsem u nasich,tak mi to ukaze mesto Žebrák,kdezto ja se nachazim v Újezde,coz je cca 7km vzdusnou carou,takze je to na pikacu,preci nebudu cekat,az mi s tim autem odjedou nekam do pr...,jakmile mi mobil oznami,ze se neco deje s autem,tak k nemu letim a mam nabitou devitku... :) :)

ja nerikam, ze to neni pravda, ale take to muze byt telefonem ;-)[/quote]

Tak to je dobry,je to nova Nokie7250i... :D :D[/quote]

to s tim nema nic spolecnyho jestli je ten telefon novej, starej nebo vselijakej, jde o ten vysilaci clen, jde o to jak jsou v nem nastavene prikazy k prechodu na jine bts, sila signalu, ztrata packetu a pod.
ono tady take muze platit cim horsi vysilaci a prijimaci cast tim lepsi urceni polohy. telefon se casteji prepina z jedne BTS na druhou :)
aspon si to myslim ;-)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od darmon »

moc si toho myslis :) :D nic ve zlym :)
skautik Čestný člen
Čestný člen

#35 Příspěvek od skautik Čestný člen »

darmon píše:moc si toho myslis :) :D nic ve zlym :)

sem si zrovna rikal, napisu - nenapisu ;-) :-D
darmon
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od darmon »

proste nechci lezt do technickejch detailu ktery nikomu nic nereknou ale nemas tak uplne pravdu :)
skautik Čestný člen
Čestný člen

#37 Příspěvek od skautik Čestný člen »

no je fuckt ze si vymyslim, ale stejne to tak nejak bude :)
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Pavel 528 »

skautik píše:no je fuckt ze si vymyslim, ale stejne to tak nejak bude :)

To je zase debata..o)))))) :D :D Me je ted jedno jak to funguje nebo nefunguje..
Neco tady nabizim.... :D :D
Odpovědět