Jit do toho nebo ne? Mam 193000 km

Pitr píše:Mozna je to zhovadilost ale dovolil jsem si uloupit jeden nazor nejmenovaneho cloveka ktery mi sedi... A klonim se k nemu na 99% trosku chyba ze nezminuje turbo... Vesmes tohle plati hlavne pro atm. motory.
Pitr píše:Vis ja bych se divil kdyby nejezdilo, protoze to by ten chip musel byt super shit aby nenajezdil ani tech 90 tis JEste jsem neslysel ze by nekdo tvrdil ze nacipoval a motor sel uplne do sracek. U VW si akorat po nacipovani a najezdeni neco kolem 30 tis stezovali ze jim to netahne a podobne a ze je asi v haji turbo... Byli to vesmes lidi se staryma KKK Proste se utocilo. vymenili za Garetta a jezdilo se dal. Jde dost o ty tolerance ulozeni toho turba. KKK bylo dost spatne. Pokud je na dolnich hraninicich a turbo co ma davat 0,8 bar a dava 1,2 musi samo sebou tocit vic.. A nezvladne to... Nehlede na to ze ty nejhorsi chipy maji permanentne otevrenou vastegate a turbo frci i na volnobeh to je moc spatne protoze to neni dostatecny tlak oleje.. Nevim jak je to u BMW.. Nikdy jsem se tim nezabyval... Trebas vydrzi jaky koliv chip kdyz nepropali pisty... TAkze mrtvy motor je jedna vec... Nepravdepodobna... Druha vec je ze ten motor odchazi pomalu a majitel si toho nemuze vsimnout. POstupne to ztraci vykon. Nevim proc, co se tam vysmatla a opotrebuje trychleji, ale je to tak. Aspon podle zkusenosti druhych a mych. Pak sedne do toho sameho co ma, ale nenachipovaneho a zjisti, ze je to zivejsi pruznejsi... A divi se ja mam chip a jede to hur.... aha... A co stim? Je cas to prodat