Originál zaslal bpytlik
[B]shrek: kdyz to zvladne na trojku od dve vteriny driv, tak na tom bude stejne jako diesel na 4ku...skoda ze to neni na trojku nekde ofiko napsane. A s tim razenim, obe auta byly v tiptroniku. Proste to byly moje pocity...jel jsi v obou autech po sobe nebo jenom placas teorie?![]()
Originál zaslal Stan
[B]Není nad ten řev, když se utrhne ručička otáčkoměru a letí 4500, 5500, 6500, 7500, 8500 ...Honda CRX Targa in memoriam:) To bylo to "Joy and Fun"! VTEC první generace bez zkurvenýho plynulýho přestavování - koplo to naráz a bez prodlevy, ani turbo se numůže rovnat!
Originál zaslal darmon
[B]jako aby tu nebyly nejaky hoaxy, nemusi to hned bejt evo8 nebo sti RA mod C, ja proste vetsinu casu travim na silnici, az budu jezdit denne dalnici praha plzen, pak mozna pro mne nejakej vyznam Mko dostane a treba bych premejslel o M5 ale voproti sedme mi zas tolik nenabidne. A pak by mne sralo mit takovy auto aby mi to v chotkacich nebo v radotine ukazal kluk co si vcera koupil pres tipcars imprezu GT (takze zadny WRX, WRX Sti nebo vic) ale "vobycejny" GT z roku 98 z "vobycejnejma" 220kobylama, se stejnym pohodlim jako v tom baworu. A takovej pekac se da sehnat v naprostym klidu kolem 300tisic a je tam vobrovskej potencial s tim cokoliv delat.
Originál zaslal LOPOLO
[B]Sorry kamo ale trochu prehanis. Mel sem tu cest s poslednim STI ( asi pred rokem ) a zas takova pecka jak tvrdi particka z magea to neni. Jo jezdi to nadherne ( az zabere turbo - do ty doby je to neskutecna plecka) ale nic ultra to neni. Je jasny ze kazdej chce vod auta neco trochu jinyho ale tvrdit ze bys to dostaval vod GTcka s M5 je trosku ujety, ne? To bys musel bejt hrozny drevo![]()
Originál zaslal RuDoSh
[B]lopolo jsou i silnejsi verze nez jen STIpochybuju ze jsi jel v te 330 konove, ale i tak nechpu co je na tom lepsi nez CSL
![]()
Originál zaslal darmon
[B]myslim ze ujety to neni, nevim jak si s tim jezdil a kolik si s tim najezdil, naucit se efektivne jezdit v zatackach se ctyrkolkou neni zalezitost na tejden. Ostatne v sobotu s nama byl kluk kterej mel sam vic M baworu nez co tohle cely forum bude mit kdy dohromady, taky mel GT a naky jiny imprezy. Jeho nazor na vec ma pro mne vetsi vahu nez nazor kluka co se s tim parkrat svez a proto hulaka vo turbu , vo kterym to ovsem neni.
Originál zaslal LOPOLO
[B]Enzo je luxusni rychly auto pro snoby .. ty si snad myslis ze je to auto na sport? Neblbni... OK, pripoustim ze je to s pojmem sportovni auto trosku komplikovanejsi.