Originál zaslal Klakson to by jsi musel zaspat o půl auta abych to vyhrál, sakra že bych věděl jak na to :mhihi: postavím vedle tebe nahatou bábu budeš nervózní a bude :mhihi:
postav mi ji do cíle,a natřu ti to i na kolečkovejch bruslích!:D
Kdybys byl na mimoni,tak bys vedel Stejne to byla nahodicka, ze jsme se sli najist, u posledniho volneho stolu sedela sama prima kocka, tak sem se optal jestli ma misto, prisedli sme si, tlacili do sebe klobasky a pivo a za chvilku prisel JFK (byla to jeho mlada )
Georgis:spis dej odkaz na galerii a pak kdyz negdo chce HIGH kvalitu tak do mailu.
Ja byl tentokrate pouze v Lanove a nelituji.
Povedena klubova BMW akce s opravdu lidovejma cenama a moznosti kaleni az do rana.Mimon neni spatna (byl jsem letos na III 17.05) -je to ale dle me uz prilis komercni akce....
Jo a BUBI rulez - konecne negdo z BMW si pohrava s tema "dream" karama...
Originál zaslal HEERY Georgis:spis dej odkaz na galerii a pak kdyz negdo chce HIGH kvalitu tak do mailu.
Ja byl tentokrate pouze v Lanove a nelituji.
Povedena klubova BMW akce s opravdu lidovejma cenama a moznosti kaleni az do rana.Mimon neni spatna (byl jsem letos na III 17.05) -je to ale dle me uz prilis komercni akce....
Jo a BUBI rulez - konecne negdo z BMW si pohrava s tema "dream" karama...
Problém spočívá v tom, že zatím žádnou galerii na netu nemám(jako ty Herry).
Neznáš, nebo neznáte nějakou free galerii ,kde mi ty fotky spracují a vystaví????
Originál zaslal Bubi V Mimoni jsem včera zůstal až někdy do půl 7, dneska z tý klimošky, málo pití a asi i stresu mám místo uzlin menší tenisáky a vypadá to na letní angínu.
Vezmu to postupně tak, jak jsem se s auty potkával na sprintech (samozřejmě jen ty nejzajímavější):
1) Subaru Impreza STi (ta nejsilnější) - v cíli rozdíl cca. 6 aut
2) BMW M3 E46 - úpravy Schnitzer (výfuk + sání) - rozdíl cca. 5 aut
3) Porsche 911 turbo - jen tak tak o půl auta
4) Maserati 440 koní (ten z Mnichova Hradiště) - celkem 2 jízdy, jednou o půl auta já, podruhé vyhrál o půl auta on
5) Ferrari (to starší co tam bylo) - rozdíl cca. 6 aut
6) BMW M3 3.0 - úpravy Krámský - rozdíl cca. 6 aut
Teď něco k té Modeně. Na startu bylo myslím 5 aut včetně mne. Stály seřazeny a čekaly na pokyn k startu. Ve chvíli začínajícího startovního manévru se do poslední krajní dráhy přiřítila Modena a to tak, že ve chvíli startu NEBYLA na místě, ale dojížděla ke startovní čáře. Prostě a jednoduše, vystartovala ne z klidu, ale z rozjezdu. Dovedete si asi představit, jaká výhoda to je.
Během prvních 30 metrů získala náskok na včechny asi 6 aut. Celých 400 metrů jsem ji spolu s tím Porschem 911 turbo dotahoval a v cíli byla Modena o cca. 2 auta dřív.
Pro mne to znamená moje a Porsche vítězství. Modena odmítla start opakovat. Panu řidiči zřejmě došlo, jak by to asi dopadlo!
Pořadatelé s tím nic dělat nechtěli, přeci jenom je to Ferrari a prestiž Mimoňských válek je díky jemu o něco větší.
Ve své kategorii jsem byl 3. První skončila Moden, jejíž čas byl právě změřen v té osudné a podvodné jízdě. Druhá skončila Cobra, jež bohužel v mé kategorii neměla se svým motorem co dělat. Měla být o kategorii výš. Nicméně pan arogantní majitel (patří mu v Praze striptýzový bar Jaguar) tuto věc ignoroval a dokonce odmítal komukoliv ukázat motor.
Celkově byla Mimoň supr, až na tyhle případy, kdy si holt někteří myslí, že jsou nadlidi a co je to za drzost že ta ostatní spodina s nimi vůbec komunikuje!
predne urcite gratuluju k umisteni... z toho ze nekdo je v jine category si nic nedelej... kdyz jsem ja jezdil privat sprinty tak vzdycky ve spravne category, ale z toho kdo se mezi nas obcas vesral to se mi tocila hlava... normal dragster s masinou 1,6 mezi nama do 1000ccm... fireblade je bomba vec ale s tim sem si taky neporadil:) pana Modenu ze zdravim za pekny sprint, ale ze se nemerilo za kolik kdo zrychli z 20km/h na 200Km/h, ale z nuly kdo bude driv v cili ze...
jinak co tam mas vsecko upraveny na te tve M3? jestli to neni tajny:) btw: za to ze jsme s BP nevzali ten benal se omlouvame, ale to ze nekdo by ho chtel, mi psal az v noci... jo jinak ja na tu 103 oktanovku uz jezdim, prvnich 80 litru uz sem projel, ale nejaky narust vykonu sem nepozoroval...
Originál zaslal bpytlik Kdybys byl na mimoni,tak bys vedel Stejne to byla nahodicka, ze jsme se sli najist, u posledniho volneho stolu sedela sama prima kocka, tak sem se optal jestli ma misto, prisedli sme si, tlacili do sebe klobasky a pivo a za chvilku prisel JFK (byla to jeho mlada )