Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Sprinty a spol. v Mimoni

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#21 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Originál zaslal Klakson
[B]TDS podělalo 328i :D nebo jak jsi to říkal :mhihi:

Pojelo... :D
N54 PWR
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od beemwex »

Originál zaslal Klakson
[B]to by jsi musel zaspat o půl auta abych to vyhrál, sakra že bych věděl jak na to :mhihi: postavím vedle tebe nahatou bábu budeš nervózní a bude :mhihi:
postav mi ji do cíle,a natřu ti to i na kolečkovejch bruslích!:D :D :D :D :D :D :D
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od beemwex »

Originál zaslal stealth
[B]Jojo, jak nám při spanilý jízdě všichni mávali, jsem si připadal jak americkej kosmonaut, když přistane ... :cuz: :cuz: :potlesk: :potlesk:
mě to chvílema připadalo,,jak když ve 45tym vjíždeli do prahy tanky!!taky bylo v ulicích vzrůšo!!:D :D :D :D
Petr_1

#24 Příspěvek od Petr_1 »

Originál zaslal beemwex
[B]mě to chvílema připadalo,,jak když ve 45tym vjíždeli do prahy tanky!!taky bylo v ulicích vzrůšo!!:D :D :D :D

Buď rád, že to nebylo jak v 68. Taky bylo taky vzrůšo když vjížděli tanky do Prahy. Akorát že po nich házeli dlažební kosky a ne šeříky.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#25 Příspěvek od skautik Čestný člen »

mno jo tak jsme Rudoshi zase o neco prisli :)

kurwa to me sere!
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Bombarder »

Velice me mrzi, ze jsem se nedostavil. Cely vikend jsem vzpominal, co se tam asi deje. Tak jsem si to nedeli vynahradil na verejnych komunikacich..
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Bombarder »

JFK Čestný člen
Čestný člen

#28 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal Bombarder
[B]Kratke video:
http://www.volny.cz/aberl/aberl/BmwAudi.avi

No to jsi borec, jak jsi to dokazal? Taky bych chtel umet predjizdet...:cry:
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Bombarder »

Originál zaslal JFK
[b] No to jsi borec, jak jsi to dokazal? Taky bych chtel umet predjizdet...

.. co to je za chudáka..
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od bpytlik »

Kdybys byl na mimoni,tak bys vedel :) Stejne to byla nahodicka, ze jsme se sli najist, u posledniho volneho stolu sedela sama prima kocka, tak sem se optal jestli ma misto, prisedli sme si, tlacili do sebe klobasky a pivo a za chvilku prisel JFK (byla to jeho mlada :))
Georgis
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Georgis »

Pánové kdo fotil na Mimoni případné fotky našich báwů pošlete na mailto:?subject=&body=. Dík
Obratem mohu poslat svoje fotky.
Přílohy
pict0040.jpg
pict0040.jpg (70.91 KiB) Zobrazeno 1380 x
pict0040.jpg
pict0040.jpg (70.91 KiB) Zobrazeno 1380 x
HEERY
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od HEERY »

Georgis:spis dej odkaz na galerii a pak kdyz negdo chce HIGH kvalitu tak do mailu.
Ja byl tentokrate pouze v Lanove a nelituji.
Povedena klubova BMW akce s opravdu lidovejma cenama a moznosti kaleni az do rana.Mimon neni spatna (byl jsem letos na III 17.05) -je to ale dle me uz prilis komercni akce....
Jo a BUBI rulez - konecne negdo z BMW si pohrava s tema "dream" karama...
Georgis
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Georgis »

Originál zaslal HEERY
[B]Georgis:spis dej odkaz na galerii a pak kdyz negdo chce HIGH kvalitu tak do mailu.
Ja byl tentokrate pouze v Lanove a nelituji.
Povedena klubova BMW akce s opravdu lidovejma cenama a moznosti kaleni az do rana.Mimon neni spatna (byl jsem letos na III 17.05) -je to ale dle me uz prilis komercni akce....
Jo a BUBI rulez - konecne negdo z BMW si pohrava s tema "dream" karama...

Problém spočívá v tom, že zatím žádnou galerii na netu nemám(jako ty Herry).
Neznáš, nebo neznáte nějakou free galerii ,kde mi ty fotky spracují a vystaví????
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#34 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Georgis: posli mi je na mailto:?subject=&body=
abdul

#35 Příspěvek od abdul »

Originál zaslal Bubi
V Mimoni jsem včera zůstal až někdy do půl 7, dneska z tý klimošky, málo pití a asi i stresu mám místo uzlin menší tenisáky a vypadá to na letní angínu.

Vezmu to postupně tak, jak jsem se s auty potkával na sprintech (samozřejmě jen ty nejzajímavější):

1) Subaru Impreza STi (ta nejsilnější) - v cíli rozdíl cca. 6 aut
2) BMW M3 E46 - úpravy Schnitzer (výfuk + sání) - rozdíl cca. 5 aut
3) Porsche 911 turbo - jen tak tak o půl auta
4) Maserati 440 koní (ten z Mnichova Hradiště) - celkem 2 jízdy, jednou o půl auta já, podruhé vyhrál o půl auta on
5) Ferrari (to starší co tam bylo) - rozdíl cca. 6 aut
6) BMW M3 3.0 - úpravy Krámský - rozdíl cca. 6 aut

Teď něco k té Modeně. Na startu bylo myslím 5 aut včetně mne. Stály seřazeny a čekaly na pokyn k startu. Ve chvíli začínajícího startovního manévru se do poslední krajní dráhy přiřítila Modena a to tak, že ve chvíli startu NEBYLA na místě, ale dojížděla ke startovní čáře. Prostě a jednoduše, vystartovala ne z klidu, ale z rozjezdu. Dovedete si asi představit, jaká výhoda to je.

Během prvních 30 metrů získala náskok na včechny asi 6 aut. Celých 400 metrů jsem ji spolu s tím Porschem 911 turbo dotahoval a v cíli byla Modena o cca. 2 auta dřív.

Pro mne to znamená moje a Porsche vítězství. Modena odmítla start opakovat. Panu řidiči zřejmě došlo, jak by to asi dopadlo!

Pořadatelé s tím nic dělat nechtěli, přeci jenom je to Ferrari a prestiž Mimoňských válek je díky jemu o něco větší.

Ve své kategorii jsem byl 3. První skončila Moden, jejíž čas byl právě změřen v té osudné a podvodné jízdě. Druhá skončila Cobra, jež bohužel v mé kategorii [B]neměla se svým motorem co dělat
. Měla být o kategorii výš. Nicméně pan arogantní majitel (patří mu v Praze striptýzový bar Jaguar) tuto věc ignoroval a dokonce odmítal komukoliv ukázat motor.

Celkově byla Mimoň supr, až na tyhle případy, kdy si holt někteří myslí, že jsou nadlidi a co je to za drzost že ta ostatní spodina s nimi vůbec komunikuje!

predne urcite gratuluju k umisteni...:) z toho ze nekdo je v jine category si nic nedelej... kdyz jsem ja jezdil privat sprinty tak vzdycky ve spravne category, ale z toho kdo se mezi nas obcas vesral to se mi tocila hlava... normal dragster s masinou 1,6 mezi nama do 1000ccm... fireblade je bomba vec ale s tim sem si taky neporadil:) pana Modenu ze zdravim za pekny sprint, ale ze se nemerilo za kolik kdo zrychli z 20km/h na 200Km/h, ale z nuly kdo bude driv v cili ze...

jinak co tam mas vsecko upraveny na te tve M3? jestli to neni tajny:) btw: za to ze jsme s BP nevzali ten benal se omlouvame, ale to ze nekdo by ho chtel, mi psal az v noci... jo jinak ja na tu 103 oktanovku uz jezdim, prvnich 80 litru uz sem projel, ale nejaky narust vykonu sem nepozoroval...
JFK Čestný člen
Čestný člen

#36 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal bpytlik
[B]Kdybys byl na mimoni,tak bys vedel :) Stejne to byla nahodicka, ze jsme se sli najist, u posledniho volneho stolu sedela sama prima kocka, tak sem se optal jestli ma misto, prisedli sme si, tlacili do sebe klobasky a pivo a za chvilku prisel JFK (byla to jeho mlada :))

...manželka:bigok:
skautik Čestný člen
Čestný člen

#37 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal JFK
[B]...manželka:bigok:

....jeho mlada manzelka :)
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od bpytlik »

Originál zaslal JFK
[B]...manželka:bigok: