Originál zaslal Klakson
[B]TDS podělalo 328inebo jak jsi to říkal :mhihi:
Pojelo...

Originál zaslal HEERY
[B]Georgis:spis dej odkaz na galerii a pak kdyz negdo chce HIGH kvalitu tak do mailu.
Ja byl tentokrate pouze v Lanove a nelituji.
Povedena klubova BMW akce s opravdu lidovejma cenama a moznosti kaleni az do rana.Mimon neni spatna (byl jsem letos na III 17.05) -je to ale dle me uz prilis komercni akce....
Jo a BUBI rulez - konecne negdo z BMW si pohrava s tema "dream" karama...
Originál zaslal Bubi
V Mimoni jsem včera zůstal až někdy do půl 7, dneska z tý klimošky, málo pití a asi i stresu mám místo uzlin menší tenisáky a vypadá to na letní angínu.
Vezmu to postupně tak, jak jsem se s auty potkával na sprintech (samozřejmě jen ty nejzajímavější):
1) Subaru Impreza STi (ta nejsilnější) - v cíli rozdíl cca. 6 aut
2) BMW M3 E46 - úpravy Schnitzer (výfuk + sání) - rozdíl cca. 5 aut
3) Porsche 911 turbo - jen tak tak o půl auta
4) Maserati 440 koní (ten z Mnichova Hradiště) - celkem 2 jízdy, jednou o půl auta já, podruhé vyhrál o půl auta on
5) Ferrari (to starší co tam bylo) - rozdíl cca. 6 aut
6) BMW M3 3.0 - úpravy Krámský - rozdíl cca. 6 aut
Teď něco k té Modeně. Na startu bylo myslím 5 aut včetně mne. Stály seřazeny a čekaly na pokyn k startu. Ve chvíli začínajícího startovního manévru se do poslední krajní dráhy přiřítila Modena a to tak, že ve chvíli startu NEBYLA na místě, ale dojížděla ke startovní čáře. Prostě a jednoduše, vystartovala ne z klidu, ale z rozjezdu. Dovedete si asi představit, jaká výhoda to je.
Během prvních 30 metrů získala náskok na včechny asi 6 aut. Celých 400 metrů jsem ji spolu s tím Porschem 911 turbo dotahoval a v cíli byla Modena o cca. 2 auta dřív.
Pro mne to znamená moje a Porsche vítězství. Modena odmítla start opakovat. Panu řidiči zřejmě došlo, jak by to asi dopadlo!
Pořadatelé s tím nic dělat nechtěli, přeci jenom je to Ferrari a prestiž Mimoňských válek je díky jemu o něco větší.
Ve své kategorii jsem byl 3. První skončila Moden, jejíž čas byl právě změřen v té osudné a podvodné jízdě. Druhá skončila Cobra, jež bohužel v mé kategorii [B]neměla se svým motorem co dělat. Měla být o kategorii výš. Nicméně pan arogantní majitel (patří mu v Praze striptýzový bar Jaguar) tuto věc ignoroval a dokonce odmítal komukoliv ukázat motor.
Celkově byla Mimoň supr, až na tyhle případy, kdy si holt někteří myslí, že jsou nadlidi a co je to za drzost že ta ostatní spodina s nimi vůbec komunikuje!
Originál zaslal bpytlik
[B]Kdybys byl na mimoni,tak bys vedelStejne to byla nahodicka, ze jsme se sli najist, u posledniho volneho stolu sedela sama prima kocka, tak sem se optal jestli ma misto, prisedli sme si, tlacili do sebe klobasky a pivo a za chvilku prisel JFK (byla to jeho mlada
)