Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

vcera v noci jsme se byli projet s 320i JFK...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
mcfil

#81 Příspěvek od mcfil »

to Klakson:

Jinak dík za majl o šikulovi Martinovi. Jsou to víceméně starý známý cestičky, ale je vidět, že to kluci vzali profesionálně, což paradaxně cením. I když to jsou kurvy. A můj závěr a ponaučení zní - zamykat defend-lock(nebo obdobné zařízení) koupit brutální podvozek tak o 50 a víc milimentů nižší než v sérii a pak a? se pod to někdo souká. Myslím, že pod mý by to šlo dost ztuha. Ještě abych koupil tu zamykačku.
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od Klakson »

to: mcfil

no není zač, bylo mě docela ouzko když jsem to četl :bigcry:
mcfil

#83 Příspěvek od mcfil »

Tak na to mám jednu radu. Kup si místo E34 105 Sháde, nejlíp hezky rezlou a nemusíš ji ani zamykat.:bigok: :allright:
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od Klakson »

joo :D před třema rokama jsem měl 110 po celou zimu jsem ji nezamikal :D :D :D jezdil jsem na techničák a voda tam nebyla žádná takže jsem neměl klasický zimní problémy :D :D :D :D :D
Béďa
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od Béďa »

idealni vůz :D :D
Jakub

#86 Příspěvek od Jakub »

Ja svyho UAZa jeste nezamk, a porat mi zustava, ono proc ho taky zamykat kdyz se tam da vpochodovat pres hadrovou plachtu. Navic pokud neznas kouzelny zarikani, tak to stejne nenatocis:D :D
Béďa
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od Béďa »

JO UAZ to je ta spravna kara!
Az Te nekde potkam a ty si ho nezamknes, tak si ho pujcim na zimu! :D

PS: Kouzelny zarikani znam - UAZa probirame uz 2 roky :) (teda konktretně 469B)

Šikovny to vůz! :bigok: :bigok: :bigok:
slunicko
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od slunicko »

:lool2: no to je všechno hezké, ale co tady probíráme za káry??? Já myslela že jsme tu kvůli něčemu jinému... :coze2: :bigcry: :cry:
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od bpytlik »

Toz kdy se dozvime co to je za zazrak techniky,co dela z vejfuku takove krasne veci??:))
slunicko
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od slunicko »

Tak to se asi nedovíme, řekla bych, že to bude jejich výrobní tajemství... mám pravdu kluci??? :-?
Nebo se rádi nechávají dlouho ukecávat... :D ale to si nemyslím... to spíš si asi fakt nechají pro sebe že Bobe??? :slunce:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#91 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

To uz prece vsichni vedi, nevim proc to sem kluci nenapsali... Tak se pochlubte co jste vymysleli... :)
N54 PWR
Jakub

#92 Příspěvek od Jakub »

JO UAZ to je ta spravna kara!

Béďa: UAZ mašina nejvetší: max speed 80 km/h, 20l/100km, převodovka bez synchronů, ale projede všecko, když se mi podaří sehnat vlek a tažný do příštího srazu, moh bych ho privest. Pripadne by se dala domluvit akcicka v Praze.

no to je všechno hezké, ale co tady probíráme za káry???

slunicko:Je to taky motoristickej unikat, uprava od Vasila. Pravda, na opacny strane motoristickyho spektra :D :D
slunicko
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od slunicko »

to Jakub: jo máš asi pravdu, já to myslela spíš tak že jsme v BMW klubu ale je to fakt :ucta: uznávám, že jsem asi trošku ulítla...:( polepším se
Jakub

#94 Příspěvek od Jakub »

Slunicko: V poho, moc to sem nepatri, ale je to teda taky fortelnej zazitek. Kdyz se udrzis v aute mas vyhrano:D :bigok: :bigok:
d.aemon

#95 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal Klakson
[B]to: mcfil

no není zač, bylo mě docela ouzko když jsem to četl :bigcry:

Tak zrovna tobě být ouzko nemusí. Oni totiž kradou sériovky. Nikdo ti nebude brát tvoje auto, když je na na silnici nápadný jak metrový howno (v dobrým, samozřejmě) a každýho hned upoutá. To by si pěkně naběhli.
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#96 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

No nevim nevim d.aemone.... :)
N54 PWR
d.aemon

#97 Příspěvek od d.aemon »

Bavil jsem se o tomhle s kámošem z kriminálky a jednoznačně mi to potvrdil. Ale výjimky jsou, že jo. Ovšem ne tady do republiky, protože by bylo strašně snadný takový auto identifikovat. A to oni moc dobře ví...
Odpovědět