Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
vcera v noci jsme se byli projet s 320i JFK...
to Klakson:
Jinak dík za majl o šikulovi Martinovi. Jsou to víceméně starý známý cestičky, ale je vidět, že to kluci vzali profesionálně, což paradaxně cením. I když to jsou kurvy. A můj závěr a ponaučení zní - zamykat defend-lock(nebo obdobné zařízení) koupit brutální podvozek tak o 50 a víc milimentů nižší než v sérii a pak a? se pod to někdo souká. Myslím, že pod mý by to šlo dost ztuha. Ještě abych koupil tu zamykačku.
Jinak dík za majl o šikulovi Martinovi. Jsou to víceméně starý známý cestičky, ale je vidět, že to kluci vzali profesionálně, což paradaxně cením. I když to jsou kurvy. A můj závěr a ponaučení zní - zamykat defend-lock(nebo obdobné zařízení) koupit brutální podvozek tak o 50 a víc milimentů nižší než v sérii a pak a? se pod to někdo souká. Myslím, že pod mý by to šlo dost ztuha. Ještě abych koupil tu zamykačku.
JO UAZ to je ta spravna kara!
Béďa: UAZ mašina nejvetší: max speed 80 km/h, 20l/100km, převodovka bez synchronů, ale projede všecko, když se mi podaří sehnat vlek a tažný do příštího srazu, moh bych ho privest. Pripadne by se dala domluvit akcicka v Praze.
no to je všechno hezké, ale co tady probíráme za káry???
slunicko:Je to taky motoristickej unikat, uprava od Vasila. Pravda, na opacny strane motoristickyho spektra

Originál zaslal Klakson
[B]to: mcfil
no není zač, bylo mě docela ouzko když jsem to četl :bigcry:
Tak zrovna tobě být ouzko nemusí. Oni totiž kradou sériovky. Nikdo ti nebude brát tvoje auto, když je na na silnici nápadný jak metrový howno (v dobrým, samozřejmě) a každýho hned upoutá. To by si pěkně naběhli.