Jedinýho čeho jsem se "obával" byly brzdy!!! V tom speeeeeadu:mad:
Jinak dvoulitr je dvoulitr:))))) Prolili jsme ho NEjenom benzínem:D Výrobní tajemství já a Kříža. A s motorem to nic nedělá!!!!!!!!! Otáčky ap jsou v cajku!!!!!!!! víc neřeknu...:fuckoff: :fuckoff: :fuckoff:
jo to bylo husty
ovsem ja bych to svymu autu neudelal na to ho "asi" mam moc rad, abych ho prolil jako ty specialitou pod tlakem
ale gejziry po seslapnuti fakt pekny :321: to bude na dalsi novy EXTREMNI video :fuckoff: :ing.:
HUH!!! Že by nitro? Vy divoši... To jsou (Klaksone promiň) doooost hustý jatka. Že vám nevylítly ventily při těch otáčkách. Jsem myslel, že ty budíky maj nějaký dorazy, ale na druhou stranu kdo by předpokládal, že s tím bude někdo dělat takovýhle psí kusy, že?
:ucta: Klobouk dolů, pánové.
Ty budiky maji dorazy az zase na nule, ale co nechapu tak to ty otacky.. To jsem nikdy ze sveho bava nedostal.. Mam tam ten zasr... omezovac a na dvojku mi to vypina uz pri 80km/h. Co vy na to? Da se to nejak zvednout?
mno vooooleeee ... coze to tady je? Neverim vlastnim vocim. Ja chci taky sundat vomezovac .. uz me maximalka neuspokojuje. Doufam, ze si to nenechate pro sebe jak na to.