Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e65 745i - vadná cívka - VYŘEŠENO
Prvni problemek s moji e65kou jednou rano sem nastartoval a rozsvitil se mi warning s vadou vid foto.
Od te doby nic. Jelikoz nemam zajem neco podelat chci se optat jestli de vyresit muj problem tym ze vyndam katalizatory - ted otazka de to pak nejak upravit softem aby to bylo ok?
Uz kdyz pisu tak chci se optat jestli nevime onekom kdo je v praze - hradci kto by spolehlive udelal diagnostiku a pripadne udela nejake soft vecicky.
Auto sklapeni zrcatek po zamceni, prehrani softu, kvalitni diagniostiku atd...
Dekuju.
/skousel sem 7er ale nikto nic/
Od te doby nic. Jelikoz nemam zajem neco podelat chci se optat jestli de vyresit muj problem tym ze vyndam katalizatory - ted otazka de to pak nejak upravit softem aby to bylo ok?
Uz kdyz pisu tak chci se optat jestli nevime onekom kdo je v praze - hradci kto by spolehlive udelal diagnostiku a pripadne udela nejake soft vecicky.
Auto sklapeni zrcatek po zamceni, prehrani softu, kvalitni diagniostiku atd...
Dekuju.
/skousel sem 7er ale nikto nic/
- Přílohy
-
- IMG_20131109_063035.jpg (56.03 KiB) Zobrazeno 1809 x
Projel sem dle HLEDAT a i manualne vsechny problemi na moje tema a podle toho co sem precet je mozne ze sou katalizatori v poradku a mam spatne neco ine?
Jen napisu ze svicky a civky mam nove, vsech 8, diagnostika bez zavad.
Po nastartovani nechavam BMW 2minutky bezet na neutralu, otacky nekolisou ale cca po minute motor zahuci ako kdybi se sepnuli valce navyse.
Poradi nekdo?
Pripadne telefon na Snejka nech sem nepisu zbytecne a zavolam mu nebo se snim domluvim.
Dekuju vsem.
Jen napisu ze svicky a civky mam nove, vsech 8, diagnostika bez zavad.
Po nastartovani nechavam BMW 2minutky bezet na neutralu, otacky nekolisou ale cca po minute motor zahuci ako kdybi se sepnuli valce navyse.
Poradi nekdo?
Pripadne telefon na Snejka nech sem nepisu zbytecne a zavolam mu nebo se snim domluvim.
Dekuju vsem.
Ahoj, dneska jsem sedl do své 745i E65 po třech dnech, nastartuju a vyskočila na mě ta samá hláška. Zvuky žádné zvláštní neslyším, ale v kabině a při jízdě jsou cítít vibrace v celem aute - zvlaste pri pomale jizde. To jde urcite od motoru. Z tech vibrací usuzuji, že motor nejde na všechny válce. Takže cívky nebo svíčky? Je nějaká rychlá možnost, jak to zjistit? Samozřejmě kromě diagnostiky... Díky předem