Dnes rano, kdyz jsem vyrazel do prace, tak se mi rozsvitila kontrolka dynamic drive. Po chcipnuti a opetovnem nastartovani motoru se kontolka jiz nerozsvitila.
Chci se zeptat, jakej olej tam prijde.
BudaShadow píše:Dnes rano, kdyz jsem vyrazel do prace, tak se mi rozsvitila kontrolka dynamic drive. Po chcipnuti a opetovnem nastartovani motoru se kontolka jiz nerozsvitila.
Chci se zeptat, jakej olej tam prijde.
Tiez ked ides do zakruty tak ti tvrdne volant ako keby pomaly vypinalo servo?
Vraveli mi ze to vtedy pracuje Dynamic drive
i když máš nebo nemáš automatickej kufr, prakticky vždy je problem v pistnicich s pružinou, počítej že dáš tuším 3000kč za nové pistnice a bude to zas 5-7 let ok
Ahoj, měl jsem na E65 ten samej problém - stačilo dolít kapalinu CHF11S a bylo to v pořádku.Ze začátku se to rozsvítilo pouze v nějaké ostré zatáčce, pak už stabilně. Ukáže se ti kontrolka jakoby nahlého auta mezi budíkama? Myslím, že mám doma ještě tu kapalinu, dal jsem tam jenom trochu, tak pokud jsi z jižních čech, můžeš se zastavit - kdyžtak SZ. Ale určitě bych tam nic jiného nedával! Myslím, že ten kód CHF11S je napsaný i na víčku nádrže pro tuto kapalinu.
JaraX píše:i když máš nebo nemáš automatickej kufr, prakticky vždy je problem v pistnicich s pružinou, počítej že dáš tuším 3000kč za nové pistnice a bude to zas 5-7 let ok
Prestalo mi dnes fungovat automaticke otvaranie-zatvaranie kufra ako z auta ovladania,tak z kluca,alebo cervene tlacitko ktore je v kufri.
Poistka je OK,diagnostika sa nevie dostat dalej aby sme zistili kde je problem.
Zamok je ok,manualne otvorim a zatvorim bez problemu.
Vies mi poradit co sa mohlo stat?
dnes som bol na inej diagnostike a ta uz ukazala chybu:
-Chyba radiaceho modulu kufra
Asi bude potrebne kupit novy.Neviete pribliznu cenovu relaciu starsieho a uplne novy v BMW?
V ETK, pokud znáš číslo orig. dílu, zjistíš cenu nového dílu.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex