Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e38 - zmena jasu LCD (TV) pri vypnutí svetiel
Zdravím páni,
potreboval by som poradiť s nastavením LCD. V mojom E38 z r. 2000 mám nav. MKIII s TV modulom. Často čakávam v aute a pozerám TV. Problém je v tom, že keď vypnem svetlá, automaticky sa zníži jas LCD. Ledva na to vidím.. Viem zvýšiť jas cez servisné menu, ale celé sa mi to zdá obrátené. Nemalo by to byť naopak? (pri ich zapnutí svetiel znížiť, aby pri jazde moc displej nesvietil).
Nejako resetnúť systém alebo také niečo.. Prosím poraďte, dík.
potreboval by som poradiť s nastavením LCD. V mojom E38 z r. 2000 mám nav. MKIII s TV modulom. Často čakávam v aute a pozerám TV. Problém je v tom, že keď vypnem svetlá, automaticky sa zníži jas LCD. Ledva na to vidím.. Viem zvýšiť jas cez servisné menu, ale celé sa mi to zdá obrátené. Nemalo by to byť naopak? (pri ich zapnutí svetiel znížiť, aby pri jazde moc displej nesvietil).
Nejako resetnúť systém alebo také niečo.. Prosím poraďte, dík.
-
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
mas smulu- protoze mas novy firmware (design mk4) tak to proste budes muset trpet tak jak to je... to co ti radi je blaf pletou si to z mk1,2..
tvoje jedina moznost je v servisnim menu mit napaleny jas na maximum... s automatickou regulaci nepohnes... proste to ve dne videt neni no .. vic mas smolika
tvoje jedina moznost je v servisnim menu mit napaleny jas na maximum... s automatickou regulaci nepohnes... proste to ve dne videt neni no .. vic mas smolika

Ok, takze sa mi to podarilo vyriesit. Ide o nejaku vadu softu, nic ine. Ked som v nastaveni tv menil farby, jas a kontrast, vsimol som si, ze pri niektorych urovniach klesne jas az o polovicu (pritom bol nastaveny vysoko), inokedy zas vyskoci na normalnu uroven. Ako keby na urcitej stupnici prepol do ineho modu.. Takze sa stacilo pohrat a najst tie fungujuce.