Zdravím mám problém v tom že když si pustím v autě větrák tak střed fouká studenej nebo vlažnej prostě ten se dá regulovat! Ale na nohy a čelní sklo fouká stále horký vzduch. Jestly mi někdo napíše at hledám hledal jsem nenašel jsem nic v žádném tématu. Díky štejny
tak tos hledal špatně řeší se to tu párkrát....stále stejný problem...VENTILY TOPENÍ nejjistější oprava je výměna za nový....bohužel stojej asi okolo 8tis.
First EX : BMW e38 740i 6/1995 Second car : BMW e66 745Li 3/2002 Third EX : BMW f01 740i 3/2009
A kde se dají ventily koupit? Mě spíš šlo o to že střed fouká studenej takže jsem hledal příčinu v nějaké klapce, znamená tedy že střední fukary jsou jiný okruh než nohy a sklo?
Když mám střed tak fouká jen střed! Foukání na nohy a na sklo mám vypnuté jinak bych se uvařil ,-). Takže předpokládám že v klapkách chybu hledat nemám ?
Uz jsem se chytal za hlavu, protoze mi dneska stred taky jenom chladil a vsude sel v klidu teply vzduch... Problem byl v tom, ze bylo dlouho teplo a ja mel kolecko na stredu na modre poloze A tedka, kdy je kosa tak jsem chtel topit a neslo to... Ale verim, ze tak zmateny, jak ja nebudes
pokud máš webasto tak čerpadlo není na ventilech ale na webastu přímo, samotný ventily sou pak dost levnější, tuším něco kolem 3-4 tisíc, ale tadle zásada platí jen pro facelift model, asi jediná výhoda faceliftu , ale za odměnu udělali to webasto mrdavý
Dotaz-ventil znamena jen ten stříbrnej valeček přišroubovanej malejma torxama? Jestli jo tak jak 100% zjistim kterej z nich je pytli? (taky furt topim na nohy a na sklo) r99 bez vebasta Ješte prozrad za kolik a kde si je pořídil..Dik