Mám toho víc tak nestíhám ani odpovědět.

Včera ráno Jsem zavolal do Renocaru, za půl hodiny na to, pro mne byla odtahovka a odpoledne to bylo vyměněný. Měly štěstí, že jsem přes noc vychladl a šlo mi už hlavně o to, abych mohl jezdit. Jinak mi řekli, že jsem si dodal korkový těsnění a oni, že tam dávají papírový. Ze začátku jsem měl pocit, že tím chtějí říct, že si za to vlastně můžu já, ale já ho koupil jako origo a ne ,že bych si ho vystřihl v garáži. No nakonec uznali, že mě na to měli upozornit a nedávat ho tam a tak jsem zaplatil jen za to nové těsnění a jel jsem domů. Nechci domýšlet co by se bývalo stalo, kdybych jel bezprostředně po první opravě delší trasu.
No a s těma olejema, pokud ho měníš v motoru a měníš celou náplň, tak si tam dej co chceš, a pokud nepůjdeš z minerálu na syntetiku, tak se nic nestane, ale vzhledem k tomu, že se jedná o automat a měnil jsem jen část náplně, tak míchat to z jiným olejem mě nepřijde jako dobrý nápad. O tom texacu nic nevím, ale dextron lll bývá červenej a já měl náplň žlutou, resp. medovou. Náhrada tuším Shell a Castrol je minerál, Valvoline je syntetika a origo Esso je polosyntetika. Tak nevím oprava almary je docela nákladná věc na to abych experimentoval a navíc to esso je stejně nejlevnější ze všech těch olejů.