Cauves lidicky,mam neustale problem s unikem a prosakovanim servooleje a prijde mi ze je to nemoc vsech e-38 a asi mi nezbyde nic jinyho nez koupit vsechny hadice novy za x tisis kc. Tece servoolej jenom me,nebo v tom nejsem sam????? Mam prusak pod nadobkou na servoolej ve spoji s hadicema a ve spoji u chladicove steny kde je zapertlovana hadice. Uz jsem z toho hotovej
sice nemám sedmu,ale prosakuje mi to pod nádobkou serva. Ale ani se není čemu divit-není tam žádná stahovačka ani nic jinýho na té hadici těsně pod nádobkou. Jinak sucho
medvidek píše:Cauves lidicky,mam neustale problem s unikem a prosakovanim servooleje a prijde mi ze je to nemoc vsech e-38 a asi mi nezbyde nic jinyho nez koupit vsechny hadice novy za x tisis kc. Tece servoolej jenom me,nebo v tom nejsem sam????? Mam prusak pod nadobkou na servoolej ve spoji s hadicema a ve spoji u chladicove steny kde je zapertlovana hadice. Uz jsem z toho hotovej
Taky mi to tam tece, ale malo, takze zatim se mi hadice menit nechce
taky jsem řešil nějaké průsaky, hadice jsem vyndal a v obchodě s hydraulikou nechal vyměnit, staré koncovky daly na novou hadici a je to OK, mám dělalný vedení na olej automatu, olej k TD, sevoolej k asc+t atd.
Taky mi to mírně sákne, ale nic hroznýho, jednou za čas operu wapkou a klid. Na E30tce mi to taky takhle lehce sáklo, stačilo 1x za půl roku umýt wapkou. Na ostatních BMW mi to neteklo. Kdyby teklo jenom tohle....
Vyjma jednoho M20 a M40, mi přímo chcaly všechny motory, co jsem z Bavorska měl včetně současnýho M52 tds. Většinou gufera na klice, prsa a u M30 735 mi chcalo snad odevšud, vždycky jsem to nechal přetěsnit a pak už ani kapka.
Tak jsem dneska koupil za 5500kc novy hadice origo BMW a bude klid,uz jsem to psychicky nevydrzel. Je mozny aby servo tlacilo moc velkej tlak ze praskaj hadice????
teoreticky ano, záleží jaký system e38 používá ale odhaduji že klasický s regulačním ventilem který když se zasekne tak servo tlačí vysoký tlak, ale mnohem častější je že se zasekne v poloze otevřeno a tím pádem je tlak nedostatečný.
no tak panove,me to chcije jak krava.....za posledni pulrok dolito cca 1,5litru....je to servo spojeny s tlumicema.Asi taky budu menit hadice....sakrys