Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

vyhrev sedacky e32

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
tjj

#1 Příspěvek od tjj »

jde to nejak opravit ???kontrolka mi sviti ale nic nehreje takze to je asi spaleny,jde to nejak opravit?na zimu to je dost dobra vec ,docela bych to chtel ale sedacky kvuli tomu menit nebudu ...
Fugo

#2 Příspěvek od Fugo »

nejdřív zkontrolovat konektory v sedačce, zda tam jde napětí, potom odpor vyhřívacích deček, a když budou KO tak rozebrat sedačku, někdo říká že to jde v pohodě ale mě se to například nepodařilo (nevyhřívá mě řidičův sedák) prostě je to tak prodrátovaný (bufallo leder) že jsem se na to vykašlal, dečky jsem vyndaval z hadrovejch sedaček a tam nebyl až tak velký problém je rozdělat. Jinak je třeba dodržovat zásadu dle návodu a neklekat na sedák, tím údajně může dojít k poškození dečky.
Snejk
Klubové ID: 2166
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Snejk »

někdy postačí i výměna relátka, je vzadu když sundáš ten dekl ze sedačky. ale spíš odešla dečka jako taková.
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Snejk »

dečky nejsou zapojené do serie, takže pokud se jedna poškodí.. tak vyhřívá jen jedna. např sedák ale ne opěradlo a naopak (mě vyhříval např. jen sedák (r.v.91). Takže bud máš smulu že odešly obě, nebo bude problem s napajením, popř vypálené relé apod. Chce to kouknout do schematu jak to maš zapojene....
tjj

#5 Příspěvek od tjj »

jasny diky vsem ,hlavne ze vim ze se stim da neco delat ,abych to nedelal zbytecne

Snejk píše:dečky nejsou zapojené do serie, takže pokud se jedna poškodí.. tak vyhřívá jen jedna. např sedák ale ne opěradlo a naopak (mě vyhříval např. jen sedák (r.v.91). Takže bud máš smulu že odešly obě, nebo bude problem s napajením, popř vypálené relé apod. Chce to kouknout do schematu jak to maš zapojene....
tjj

#6 Příspěvek od tjj »

jo a je to asi urcite vypaleny,protoze jak je to rele za tou sedackou tak do toho proud normalne tece,neni tady nekde schema jak rozebrat sedacku a dostat se k pokladu ?:)

Snejk píše:dečky nejsou zapojené do serie, takže pokud se jedna poškodí.. tak vyhřívá jen jedna. např sedák ale ne opěradlo a naopak (mě vyhříval např. jen sedák (r.v.91). Takže bud máš smulu že odešly obě, nebo bude problem s napajením, popř vypálené relé apod. Chce to kouknout do schematu jak to maš zapojene....
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Snejk »

http://bmwe32.masscom.net/sean750/SeatS ... apping.htm toto je velice podobné.sice je to tématko o prohození sedaček, ale svlíkaj ji až na kostru :)
Odpovědět