vyhrev sedacky e32
-
tjj
-
Fugo
nejdřív zkontrolovat konektory v sedačce, zda tam jde napětí, potom odpor vyhřívacích deček, a když budou KO tak rozebrat sedačku, někdo říká že to jde v pohodě ale mě se to například nepodařilo (nevyhřívá mě řidičův sedák) prostě je to tak prodrátovaný (bufallo leder) že jsem se na to vykašlal, dečky jsem vyndaval z hadrovejch sedaček a tam nebyl až tak velký problém je rozdělat. Jinak je třeba dodržovat zásadu dle návodu a neklekat na sedák, tím údajně může dojít k poškození dečky.
-
Snejk
- Klubové ID: 2166
-
Snejk
dečky nejsou zapojené do serie, takže pokud se jedna poškodí.. tak vyhřívá jen jedna. např sedák ale ne opěradlo a naopak (mě vyhříval např. jen sedák (r.v.91). Takže bud máš smulu že odešly obě, nebo bude problem s napajením, popř vypálené relé apod. Chce to kouknout do schematu jak to maš zapojene....
-
tjj
jasny diky vsem ,hlavne ze vim ze se stim da neco delat ,abych to nedelal zbytecne
Snejk píše:dečky nejsou zapojené do serie, takže pokud se jedna poškodí.. tak vyhřívá jen jedna. např sedák ale ne opěradlo a naopak (mě vyhříval např. jen sedák (r.v.91). Takže bud máš smulu že odešly obě, nebo bude problem s napajením, popř vypálené relé apod. Chce to kouknout do schematu jak to maš zapojene....
-
tjj
jo a je to asi urcite vypaleny,protoze jak je to rele za tou sedackou tak do toho proud normalne tece,neni tady nekde schema jak rozebrat sedacku a dostat se k pokladu ?:)
Snejk píše:dečky nejsou zapojené do serie, takže pokud se jedna poškodí.. tak vyhřívá jen jedna. např sedák ale ne opěradlo a naopak (mě vyhříval např. jen sedák (r.v.91). Takže bud máš smulu že odešly obě, nebo bude problem s napajením, popř vypálené relé apod. Chce to kouknout do schematu jak to maš zapojene....
-
Snejk
http://bmwe32.masscom.net/sean750/SeatS ... apping.htm toto je velice podobné.sice je to tématko o prohození sedaček, ale svlíkaj ji až na kostru