dela to cd jak Navi 2003/1 tak i 2007/1

A nevis o nekom (teda krome ofiko servisu BMW - coz je financne fakt narez)? Bohuzel pri nahravani noveho firmware nejspis doslo k nejake chybe (mozna spatne citelne CD) a ted se jednotka odpojila od IKE. Co jsem nasel na netu tak je potreba pripojit k DIS, poslat pres IKE init signal a pak znovu vlozit firmware.Michelin píše:A proc ne? nahrát novej firmware je naprosto normalni vec u beznych navi takze tady by to melo jit tez, v servisu by to meli mít za chvili hotovy
ptal jsem se v bmw, u e38 to nejde prehratbmw528 píše:zdravím,mám 1998 ještě před faceliftem s navi 4:3, zkoušel jsem přehrát soft navi a nevzalo mi to, dostal jsem dvě CD od kamoše ten má 330i E46 2001 a tam to přehrát šlo, na jednom CD je soft a na druhým kody, jinak co mám VDO navi v mercedesu vito (schodný system i CD pasují) a takhle ji kolikrát jebalo,pomohlo ji odpojit na chvíli od napájení-restartovala se a pak byl klid
Možná tam máš už ten nejnovější, tak proto.Hitman píše:kouknu na to, super dikv bmw rikali ze to prehrat na nejnovejsi nejde
nikdo se neptal jakou mam verzi, rikal neco o tom ze u tak starych aut to nejde, asi to ani nevedel a nechtel se tim zabejvat, pohodlnejsi odpovedVlasta píše:Možná tam máš už ten nejnovější, tak proto.Hitman píše:kouknu na to, super dikv bmw rikali ze to prehrat na nejnovejsi nejde
Flešoval jsi tu jednotku nebo byla chyba jen mezi sedačkou a volantem?Hitman píše:Navi funguje bezchybne, akorat stacilo pockat chvilku nez nacte vsechny satelity
kua a ja porad nevim cim to je...zda softawarem nebo necim jinim...btw. nejsi z Prahy?Hitman píše:jen mezi sedackou a volantemVlasta píše:Flešoval jsi tu jednotku nebo byla chyba jen mezi sedačkou a volantem?Hitman píše:Navi funguje bezchybne, akorat stacilo pockat chvilku nez nacte vsechny satelitynetrpelivost nic vic:-D
z praglu nejsem ale jsem tam dost casto nebo alespon projizdim... jinak icq 50259931DOEMIXXX píše:kua a ja porad nevim cim to je...zda softawarem nebo necim jinim...btw. nejsi z Prahy?Hitman píše:jen mezi sedackou a volantemVlasta píše:Flešoval jsi tu jednotku nebo byla chyba jen mezi sedačkou a volantem?netrpelivost nic vic:-D