dela to cd jak Navi 2003/1 tak i 2007/1

Michelin píše:A proc ne? nahrát novej firmware je naprosto normalni vec u beznych navi takze tady by to melo jit tez, v servisu by to meli mít za chvili hotovy
bmw528 píše:zdravím,mám 1998 ještě před faceliftem s navi 4:3, zkoušel jsem přehrát soft navi a nevzalo mi to, dostal jsem dvě CD od kamoše ten má 330i E46 2001 a tam to přehrát šlo, na jednom CD je soft a na druhým kody, jinak co mám VDO navi v mercedesu vito (schodný system i CD pasují) a takhle ji kolikrát jebalo,pomohlo ji odpojit na chvíli od napájení-restartovala se a pak byl klid
Možná tam máš už ten nejnovější, tak proto.Hitman píše:kouknu na to, super dikv bmw rikali ze to prehrat na nejnovejsi nejde
Vlasta píše:Možná tam máš už ten nejnovější, tak proto.Hitman píše:kouknu na to, super dikv bmw rikali ze to prehrat na nejnovejsi nejde
Flešoval jsi tu jednotku nebo byla chyba jen mezi sedačkou a volantem?Hitman píše:Navi funguje bezchybne, akorat stacilo pockat chvilku nez nacte vsechny satelity
Hitman píše:Vlasta píše:Flešoval jsi tu jednotku nebo byla chyba jen mezi sedačkou a volantem?Hitman píše:Navi funguje bezchybne, akorat stacilo pockat chvilku nez nacte vsechny satelity
jen mezi sedackou a volantemnetrpelivost nic vic:-D
DOEMIXXX píše:Hitman píše:Flešoval jsi tu jednotku nebo byla chyba jen mezi sedačkou a volantem?Vlasta píše:[quote="Hitman"]Navi funguje bezchybne, akorat stacilo pockat chvilku nez nacte vsechny satelity
jen mezi sedackou a volantemnetrpelivost nic vic:-D