Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Dotaz na majitele 750
Pánové potřeboval bych zjistit jakou teplotu nasávaného vzduchu (IAT)má seriová 750, nejlépe po delší jízdě ihned po zastavení bez vypnutí motoru, je mě jasný že nikdo z vás na to nemá budík a ani nepoužívá dataloging, stačilo by mě to alespoň orientačně tak že sáhnete na sání a odhadnete teplotu, do 60stC by jste měli na sání ještě udržet ruku. Děkuji.
teoreticky ano, ale V12 prostě zabírá celý motorový prostor a sání jsou nad výfukama, a jsou rozpálený, samozřejmě by bylo nejlepší kdybych vděl přímo hodnotu z čidla teploty vzduchu, ale pochybuju že někdo k vůli mě bude mít rozebranej E-box a konektor ECU a bude mě to měřit multimetrem na kabelu co vede z čidla do ECU, samozřejmě pokud se někdo nabídne tak mu napíšu které to jsou piny,
A proč to potřebuju vědět? Jak jistě víte můj V12 má dvě turbodmychadla a samozřejmě intercoolery a teplotu nasávaného loguju do notebooku (mimo jiné taky, plnící tlak L+P strany,Teplotu výfukových plynů,Otáčky motoru,Širokopásmovou lambdu) a ta teplota po nastartování je skutečně shodná z venkovní ale jak se motor ohřívá tak ta teplota jde taky nahoru momentálně jsem někde na 50stC.
A proč to potřebuju vědět? Jak jistě víte můj V12 má dvě turbodmychadla a samozřejmě intercoolery a teplotu nasávaného loguju do notebooku (mimo jiné taky, plnící tlak L+P strany,Teplotu výfukových plynů,Otáčky motoru,Širokopásmovou lambdu) a ta teplota po nastartování je skutečně shodná z venkovní ale jak se motor ohřívá tak ta teplota jde taky nahoru momentálně jsem někde na 50stC.
-
- Kontaktovat uživatele:
jestli to chceš ještě změřit v různých režimech tak si řekni - ještě to mámFugo píše:takže ty 3volty odpovídají cca 30stC. Já jsem někde na 50stC když jedou ventilátory a nestojím na místě. Asi mě přes zimu čeká předělání IC na vodní chlazení s vlastním okruhem a pumpou pak ta IAT snad klesne alespoň na 40stC
napojené