Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Koupě E38
nechci se do toho moc michat, ale podle katalogu ma 728 opravdu spotrebu rovnych 9 v prumeruHitman píše:ja uz to nechci resitM3maniac píše:Hitmane,já se z tebe picnu...takže e38ma 728i bere při svižné jízdě 9l jo?a co to je svižná jízda? 730d bere když ji lechtáš 8l ale 728 svižně a 9? bingo
teda jestli myslíš svižně když cestou z prahy do boleslavi předjedeš 3x š105 4x favorit a 2x felicia tak to potom jo
sory ale nejde mi to do kupy ten macek sedma a 9l spotřeba při svižné jízdě,kdybych ti věřil tak si ji jdu asi koupit
můj názor je že za 9l s tim jezdíš když se snažíš a krotíš...
ale opravdu lze jezdit kolem 9l/100km aniz by se musel plyn jen solichat
-
Hitman
- Klubové ID: 166
- Kontaktovat uživatele:
hmm a nikdo mi to nechtel veritmengi píše:nechci se do toho moc michat, ale podle katalogu ma 728 opravdu spotrebu rovnych 9 v prumeruHitman píše:ja uz to nechci resitM3maniac píše:Hitmane,já se z tebe picnu...takže e38ma 728i bere při svižné jízdě 9l jo?a co to je svižná jízda? 730d bere když ji lechtáš 8l ale 728 svižně a 9? bingo
teda jestli myslíš svižně když cestou z prahy do boleslavi předjedeš 3x š105 4x favorit a 2x felicia tak to potom jo
sory ale nejde mi to do kupy ten macek sedma a 9l spotřeba při svižné jízdě,kdybych ti věřil tak si ji jdu asi koupit
můj názor je že za 9l s tim jezdíš když se snažíš a krotíš...
ale opravdu lze jezdit kolem 9l/100km aniz by se musel plyn jen solichat
Nevím co myslí, ale....krakatit píše:to lepsi LPG (vicebodovy) do 740 bude aspon za 60000 ne?
1)Máš zařízení s centrálním směšovačem vícebodový vstřik.
2)A teď novou technologii systém sekvenčního vstřikování LPG a to je mazec, všechny hodnoty jako při bengálu, ale skoro poloviční náklady a toto pro 8mi vál bude do 50tis. Lovtec s toroidní nádrží. BRC 53tis.S válcovou nádrží o asi 3tis méně.
ted jeste kde to do 740i kvalitne a seriozne namontuji....Slid píše:Nevím co myslí, ale....krakatit píše:to lepsi LPG (vicebodovy) do 740 bude aspon za 60000 ne?
2)A teď novou technologii systém sekvenčního vstřikování LPG a to je mazec, všechny hodnoty jako při bengálu, ale skoro poloviční náklady a toto pro 8mi vál bude do 50tis. Lovtec s toroidní nádrží. BRC 53tis.S válcovou nádrží o asi 3tis méně.
Určitě a seriozně třeba zde maj moc zakázek a za super ceny ne jako jinde..... http://www.neptun-harfa.cz/krakatit píše:ted jeste kde to do 740i kvalitne a seriozne namontuji....Slid píše:Nevím co myslí, ale....krakatit píše:to lepsi LPG (vicebodovy) do 740 bude aspon za 60000 ne?
-
Hitman
- Kontaktovat uživatele:
volal jsem do toho neptunu, byt tebou tak do toho jdu....krakatit píše:ted jeste kde to do 740i kvalitne a seriozne namontuji....Slid píše:Nevím co myslí, ale....krakatit píše:to lepsi LPG (vicebodovy) do 740 bude aspon za 60000 ne?
-
vir2l
- Kontaktovat uživatele:
sekvenční vstřikování SGiSlid píše:a to mluvíš o jakém systému LPG??vir2l píše:jokrakatit píše:to lepsi LPG (vicebodovy) do 740 bude aspon za 60000 ne?
já to mám dělané tady http://www.sate.cz/
-
Hitman
- Kontaktovat uživatele:
jak jsi s tim spokojeny ? nesmrdi to plnynem ?:)vir2l píše:sekvenční vstřikování SGiSlid píše:a to mluvíš o jakém systému LPG??vir2l píše: jo
já to mám dělané tady http://www.sate.cz/