koukam ze se tohle tema dostalo vazne uplne jinam .........ja osobne si myslim,ze dulezite je ze mame radi BMW a je super ze si kazdy haji sveho milacka,tak to ma byt,a taky si myslim ze je uplne jedno,jestli nekdo jezdi 740ku nebo 728ku,nebo treba 318,jde oto ze je to BMW aaaaa otom to je
M3maniac píše:Hitmane,já se z tebe picnu...takže e38ma 728i bere při svižné jízdě 9l jo? a co to je svižná jízda? 730d bere když ji lechtáš 8l ale 728 svižně a 9? bingo teda jestli myslíš svižně když cestou z prahy do boleslavi předjedeš 3x š105 4x favorit a 2x felicia tak to potom jo sory ale nejde mi to do kupy ten macek sedma a 9l spotřeba při svižné jízdě,kdybych ti věřil tak si ji jdu asi koupit můj názor je že za 9l s tim jezdíš když se snažíš a krotíš...
ja uz to nechci resit ale opravdu lze jezdit kolem 9l/100km aniz by se musel plyn jen solichat
nechci se do toho moc michat, ale podle katalogu ma 728 opravdu spotrebu rovnych 9 v prumeru
M3maniac píše:Hitmane,já se z tebe picnu...takže e38ma 728i bere při svižné jízdě 9l jo? a co to je svižná jízda? 730d bere když ji lechtáš 8l ale 728 svižně a 9? bingo teda jestli myslíš svižně když cestou z prahy do boleslavi předjedeš 3x š105 4x favorit a 2x felicia tak to potom jo sory ale nejde mi to do kupy ten macek sedma a 9l spotřeba při svižné jízdě,kdybych ti věřil tak si ji jdu asi koupit můj názor je že za 9l s tim jezdíš když se snažíš a krotíš...
ja uz to nechci resit ale opravdu lze jezdit kolem 9l/100km aniz by se musel plyn jen solichat
nechci se do toho moc michat, ale podle katalogu ma 728 opravdu spotrebu rovnych 9 v prumeru
krakatit píše:to lepsi LPG (vicebodovy) do 740 bude aspon za 60000 ne?
Nevím co myslí, ale....
1)Máš zařízení s centrálním směšovačem vícebodový vstřik.
2)A teď novou technologii systém sekvenčního vstřikování LPG a to je mazec, všechny hodnoty jako při bengálu, ale skoro poloviční náklady a toto pro 8mi vál bude do 50tis. Lovtec s toroidní nádrží. BRC 53tis.S válcovou nádrží o asi 3tis méně.
Nevím co myslí, ale....
1)Máš zařízení s centrálním směšovačem vícebodový vstřik. 2)A teď novou technologii systém sekvenčního vstřikování LPG a to je mazec, všechny hodnoty jako při bengálu, ale skoro poloviční náklady a toto pro 8mi vál bude do 50tis. Lovtec s toroidní nádrží. BRC 53tis.S válcovou nádrží o asi 3tis méně.
ted jeste kde to do 740i kvalitne a seriozne namontuji....
Nevím co myslí, ale....
1)Máš zařízení s centrálním směšovačem vícebodový vstřik. 2)A teď novou technologii systém sekvenčního vstřikování LPG a to je mazec, všechny hodnoty jako při bengálu, ale skoro poloviční náklady a toto pro 8mi vál bude do 50tis. Lovtec s toroidní nádrží. BRC 53tis.S válcovou nádrží o asi 3tis méně.
Nevím co myslí, ale....
volal jsem do toho neptunu, byt tebou tak do toho jdu....
Chorvatsko na jednu bandu až na místo a nesvítila mi ještě ani rezerva, počitadlo jsem nuloval v Čechách při tankování. Spotřeba 8l/100km. Normální jízda na dovolenou, žádnej race ani courání.
Za ty prachy jeste aby smrdel Musi to byt dobre namontovane, coz v prvnim pripade nebylo a druhy pripad prave probiha, v pondeli si to mam vyzvednout, tak uvidim.