Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Koupě E38
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdarvim
Mám možnost koupit 740ia rv.95 za super peníze.
Známej mechanik říkal že je celkem OK až na drobnosti.
Bouraná není!
Jak je na tom ze servisem náklady na opravy a celkový provoz?
Je to hodně finančně náročné auto.
Známej má E32 735ia a ta je z cenama v pohodě.
Vím že kupuju vlajkovou koď od BMW,ale aby tam nebyl 100% nárůst cen oproti E32.
Moc děkuji za pomoc.
Bouraná není!
Vím že kupuju vlajkovou koď od BMW,ale aby tam nebyl 100% nárůst cen oproti E32.
Moc děkuji za pomoc.
bmw325ia píše:Zdarvim
Bouraná není!
Moc děkuji za pomoc.
No všeobecně to nebude nejlevnější auto na provoz,ale dá se s nim jezdit i za 12,ale to si to moc neužiješ...v praze brzda plyn 15+

-
- Kontaktovat uživatele:
M3maniac píše:bmw325ia píše:Zdarvim
Bouraná není!
Moc děkuji za pomoc.
No všeobecně to nebude nejlevnější auto na provoz,ale dá se s nim jezdit i za 12,ale to si to moc neužiješ...v praze brzda plyn 15+no a dát šrot do dobrýho stavu je někdy 100 a víc klacků.Každopádně kupovat nejlevnější z nejlevnějších bych určitě nedoporučoval...
presne tak...a pokud budes chtit mit vsechno ve spranem stavu tak budes platit a hodne....neni problem si koupit e38 ale pak ji udrzovat aby se z ni nestal vrak to uz je neco jineho... obyc mech soucasti jdou koupit za "normalni penize" ale elektronika a ostatni vybava ta uz je cenama jinde...pokud ti nevadi davat prumerne kazdy mesic 10 000 do auta tak si ji kup, jinak se na ni budes jen koukat

-
- Kontaktovat uživatele:
Slid píše:Sorry za OT ale Hitmene ty to píšeš jako by E38 byl šrot a žrout peněz, kde se furt něco sere, a těch 10tis průměrně dává se do součástekmyslím to z humorem, ale cítím to stoho příspěvku......
Mě osobně se E38 po faceliftu strááášně líbí, tak snad jednou
nesere se to ne, odchazi vetsinou obyc provozni dily ale bral jsem to i s benalem atd...

Hitman píše:Slid píše:Sorry za OT ale Hitmene ty to píšeš jako by E38 byl šrot a žrout peněz, kde se furt něco sere, a těch 10tis průměrně dává se do součástekmyslím to z humorem, ale cítím to stoho příspěvku......
nesere se to ne, odchazi vetsinou obyc provozni dily ale bral jsem to i s benalem atd...jo po faceliftu je nej
az neco nasetris tak rekni a ja ti prodam tu svou
jj 728i si myslím že pro mě by byl ideal, město/mimo, výkon/spotřeba/cena si myslím.....To auto mě odjakživa táhne a trochu je to i můj sen, takže časem doufám určo si splním a příjdu za Tebou i pro radu, když nic jiného

-
- Kontaktovat uživatele:
matal píše:Taky bych se toho nebál a jestli je za supr prachy, jak říkáš..![]()
Jen pro moje info, jaká je cena, tedy jestli to není tajné..
Cena je 270-250tis dohadujeme se já chci pochopitelně 250tis můj mechanik říkal že stav je dobrej,ale má to pár drobností na udělání.
Jde mi o to o kolik % zhruba jsou dražší celkové náklady než ne E32?
Spotřeba mi je jasná,ale ti díly a servis mi říká každej jinak a já nevím co je pravda tak se chci zeptat uživatelů.
Danke
-
- Kontaktovat uživatele:
bmw325ia píše:Cena je 270-250tis dohadujeme se já chci pochopitelně 250tis můj mechanik říkal že stav je dobrej,ale má to pár drobností na udělání.
Danke
270tis za 740 z 95roku to musí být vážně libovka. Stejný a celkem slušný stojí min o 100tis míň

Lukáš píše:no pokud se naučíš jen foukat na plyn atk se i se 740iA dosatneš pod devět na sto, ale to umí asi jen jedn z milionu
tomu nevěřím, všechny silnice nejsou jen z kopce, s velkou námahou a na HOOOOOOOOOOOOOOODNĚ velkou pohodu max kolem 10,5l/100KM
-
- Kontaktovat uživatele:
Baxon píše:bmw325ia píše:Cena je 270-250tis dohadujeme se já chci pochopitelně 250tis můj mechanik říkal že stav je dobrej,ale má to pár drobností na udělání.
Danke
270tis za 740 z 95roku to musí být vážně libovka. Stejný a celkem slušný stojí min o 100tis míň
Lukáš píše:no pokud se naučíš jen foukat na plyn atk se i se 740iA dosatneš pod devět na sto, ale to umí asi jen jedn z milionu
tomu nevěřím, všechny silnice nejsou jen z kopce, s velkou námahou a na HOOOOOOOOOOOOOOODNĚ velkou pohodu max kolem 10,5l/100KM
jj presne tak posledni dobou hodne klesla cena, 250 000 bych za 95 nedal pokud by nebyla jak z tovarny.....a ke spotrebe ? pokud nebudes jezdit jen po dalnici tak 10,5 fakt neuvidis

-
- Kontaktovat uživatele:
Slid píše:Hitman píše:Slid píše:Sorry za OT ale Hitmene ty to píšeš jako by E38 byl šrot a žrout peněz, kde se furt něco sere, a těch 10tis průměrně dává se do součástekmyslím to z humorem, ale cítím to stoho příspěvku......
nesere se to ne, odchazi vetsinou obyc provozni dily ale bral jsem to i s benalem atd...jo po faceliftu je nej
az neco nasetris tak rekni a ja ti prodam tu svou
jj 728i si myslím že pro mě by byl ideal, město/mimo, výkon/spotřeba/cena si myslím.....To auto mě odjakživa táhne a trochu je to i můj sen, takže časem doufám určo si splním a příjdu za Tebou i pro radu, když nic jiného![]()
ano staci i 728i....vzdy jsem to povazoval za nejhezci bmw a tak jsem si musel svuj sen splnit, ALE za ten rok co ho mam spadla cena skoro o 100 000+70 000 za nejake vymeny opotrebovanych dilu aby to bylo tak jak ma..... v dnesnim meritku jsem ho koupil za nekrestansky penize, ale tak uz to byva

kazdopadne to NENI auto pro SETRILKY....