Jestli ktomu nekdo neco vi tak budu moc rad. Problem je ze odmita fungovat posilovac brzd (respektive slapu na brzdu a je totalne tvrda) nejakou sekundu po slapnuti na pedal. Neni to vzdy, kdyz casto brzdim a nedam tomu oddech tak to vetsinou zabere hned, ale jakmile delsi dobu nebrzdim a potom na to slapnu tak sekundu az dve vubec nic a pak az sepne.
bpytlik píše:toz to budes muset vymenit takovou tu kouli co je v brzdovem motoru bych rek.....ja ji tehda jednou menil...
co si pod pojmem brzdovej motor mam představit a koulí myslíš co?
kurvas ja sem porad nejak mimo, ty navstevy prahy mi fakt nedelaji dobre Myslel sem v motorovem prostoru a ta koule to by melo byt neco jako posilovac brz Proste je to takova koule, nejde prehlednout
brouk pytlik ma recht. nebo je uplne vychciplej tlakovej senzor na ty kouli, divny je ze to nerve pocitac, kterej by mel hlasit "brake pressure" ale ja z hlavy neznam vsechny podminky, proberu naky papiry a uvidi se
darmon píše:brouk pytlik ma recht. nebo je uplne vychciplej tlakovej senzor na ty kouli, divny je ze to nerve pocitac, kterej by mel hlasit "brake pressure" ale ja z hlavy neznam vsechny podminky, proberu naky papiry a uvidi se
co si pamatuju, tak to nervalo ani kdyz jsem to menil ja...a vzhledem k tomu ze jsem to menil prave na tom konkretnim aute, pochybuju ze to bude najednou rvat Vymena trvala asi 15 min, na pumpe pod svetlem z nejakeho poutace, asi v 11 vecer. Teda pokud si dobre pamatuju
hele a nedelaji na ni nekde repas? nebo je rozumne ji brat z vrakace? nemam u sebe ETK, by me zajimalo kolik to stoji nove.. a nebo se stim nesrat a vzit neco zvraku? jinak diky moc za help
vir2l píše:hele a nedelaji na ni nekde repas? nebo je rozumne ji brat z vrakace? nemam u sebe ETK, by me zajimalo kolik to stoji nove.. a nebo se stim nesrat a vzit neco zvraku? jinak diky moc za help
me to stalo tehda litr, bral sem to od nejakeho typka, proto sme to hnedka menili a zkusili jestli to je ok