Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Darmone porad pls - 735 e32 r87
-
- Kontaktovat uživatele:
Jestli ktomu nekdo neco vi tak budu moc rad. Problem je ze odmita fungovat posilovac brzd (respektive slapu na brzdu a je totalne tvrda) nejakou sekundu po slapnuti na pedal. Neni to vzdy, kdyz casto brzdim a nedam tomu oddech tak to vetsinou zabere hned, ale jakmile delsi dobu nebrzdim a potom na to slapnu tak sekundu az dve vubec nic a pak az sepne.
kurvas ja sem porad nejak mimo, ty navstevy prahy mi fakt nedelaji dobreBMWAK píše:co si pod pojmem brzdovej motor mam představit a koulí myslíš co?bpytlik píše:toz to budes muset vymenit takovou tu kouli co je v brzdovem motoru bych rek.....ja ji tehda jednou menil...

co si pamatuju, tak to nervalo ani kdyz jsem to menil ja...a vzhledem k tomu ze jsem to menil prave na tom konkretnim aute, pochybuju ze to bude najednou rvatdarmon píše:brouk pytlik ma recht. nebo je uplne vychciplej tlakovej senzor na ty kouli, divny je ze to nerve pocitac, kterej by mel hlasit "brake pressure" ale ja z hlavy neznam vsechny podminky, proberu naky papiry a uvidi se

me to stalo tehda litr, bral sem to od nejakeho typka, proto sme to hnedka menili a zkusili jestli to je okvir2l píše:hele a nedelaji na ni nekde repas? nebo je rozumne ji brat z vrakace? nemam u sebe ETK, by me zajimalo kolik to stoji nove.. a nebo se stim nesrat a vzit neco zvraku? jinak diky moc za help