Vím že už se to tady řešilo pár krát, že v nějaké verzi quattra, nejspíše tedy i toho použitého v testu, když zůstanou oba dva zadní kola na kluzkém povrchu tak na rozjezd je to konečná. Ale tohle je ojedinělá situace a za jízdy quattro funguje taktéž na výbornou. Ale tyhle testy jsou pro nás na oko velmi příjemné
Když použiju to co mám na krku, tak mě napadá, že kdyby to byla předokolka, tak se nedostane přes překážku předníma kolama
Jestli jsou obě přední nebo obě zadní na ledu by mělo být u 4x4 jedno, musí se z toho dostat nebo je na hov..
Stává se to běžně, zastavíš na světlech a zadní máš na ledu a rozjíždíš se do kopce.
Musí nebo taky ne, na youtube najdeš hodně videí kde najdeš Quattro v Audi a se zadními koly ve vzduchu na zvedáku či na válcích, kde auto sebou skoro ani necukne. Nevím kde už byl ten problém ale válce jsou vlastně umělé vytvořená simulace a podle mně tak dokonalého prokluzu bys na ledě, který najdeš na vozovce nedosáhl, mně se tedy ještě nestalo že bych se někde s RWD E90 na světlech nerozjel, ikdyž vzpomínám že jsem jednou do kopce odjížděl tak tempem metr za 4 sekundy ale stejně sem se rozjel. Podle mně by audi se zadními koly na ledu sebou pomaličku cukalo a tu zprávu předtím bych formuloval spíš na ty válečky. Protože podle mně je to ne úplně reálná simulace. Omlouvám se za předešlý post, kde jsem uváděl zadní kola na kluzkém povrchu, řekl bych spíš že na těch válcích je trošku jiná fyzika.
Je pravda, že jde o simulaci. Ale v reálu může stejná situace nastat. Problém bych viděl asi v nastavení elektroniky pohonu 4x4. Težko říci, jak by se choval předchozí model X3.