je rec o me koukamMattyX píše:nechci jmenovat ale nemusim jezdit daleko abych takovy lidi potkalDAVe píše:urcite to dost lidi dela i kvuli vzhleduLion píše:Já zastávám stejný názor, že pokud nebudeš jezdit pořád okruhy a závody, tak je ta investice za drahé Bremba , D2, StopTech či Willwood sety zbytečnost.![]()
![]()
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
"velky" brzdy M3 E36 3.2
- LiborM
- Klubové ID: 2314
- Kontaktovat uživatele:
Když je toto forum založené,tak nebudu zakládat nové.
Kamarád shání brzdové desky na m3 e46 Ferodo DS performance,nebo 2500 nebo podobné,nikde sem to na netu nenašel,nemáte někdo dobrej typ,kde se to dá sehnat?
Popřípadě jinou variantu?
Ate a origo nechce!
Kamoš to kdesi sehnal,ale řekli mu,že na objednání a bude to trvat asi 2měsíce.
Děkuji za případné typy.
Kamarád shání brzdové desky na m3 e46 Ferodo DS performance,nebo 2500 nebo podobné,nikde sem to na netu nenašel,nemáte někdo dobrej typ,kde se to dá sehnat?
Popřípadě jinou variantu?
Ate a origo nechce!
Kamoš to kdesi sehnal,ale řekli mu,že na objednání a bude to trvat asi 2měsíce.
Děkuji za případné typy.
-
MattyX
- Moderátor
- Klubové ID: 1778
- Kontaktovat uživatele:
pokud se ti jedna o brno , tak jak je lidl u zvonarky a vede vedle neho ta ulici smer do komarova (jezdí tam šalina 9,12) tak před zatačkou je brzdový centrum , ze zajímavosti sem se tam byl optat na brzdy mají kompletní sortiment feroda , ale co se týče doby obědnání nevím na to sem se neptal , ceny tam mají tak nějak normal , trošku vyšší ale žádná tragedie 
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
-
MattyX
- Moderátor
- Klubové ID: 1778
- Kontaktovat uživatele:
DS performance mají i v MJauto v julianove , koukam na jejich web, a mají tam ty DS performance komplet na předek 3060 ,- s DPH tak zkusit se stavit nebo zavolat tam a poptat se 
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
- LiborM
- Kontaktovat uživatele:
Jelikož je to tu založené téma ohledně brzd,nechám to tady,jelikož to sem patří.
Mám na autě pancéřové hadice ,Zimmermanny kotouče a Ate desky,jelikož jsou kotouče vrtané,žerou desky snad ikdyž s autem nejedu,ale to mě tak nevadí.
Ne, že by to brzdilo špatně,ale zajímá mě jestli někdo nemá osobní zkušenost s jinou variantou na Zimmermanny kotouče,např.Ferodo DS Performance a pod. Jestli by to s jinou variantou bezdilo ještě lépe....mám zkušenost s origo kotouče z 3,2i a Ferodo DS a brzdilo to určitě lépe i bez pancéřovích hadic,ale zase sem je přehřál a zkroutil....
Jen se ptám,jestli je známa ověřená varianta...Díky
Mám na autě pancéřové hadice ,Zimmermanny kotouče a Ate desky,jelikož jsou kotouče vrtané,žerou desky snad ikdyž s autem nejedu,ale to mě tak nevadí.
Ne, že by to brzdilo špatně,ale zajímá mě jestli někdo nemá osobní zkušenost s jinou variantou na Zimmermanny kotouče,např.Ferodo DS Performance a pod. Jestli by to s jinou variantou bezdilo ještě lépe....mám zkušenost s origo kotouče z 3,2i a Ferodo DS a brzdilo to určitě lépe i bez pancéřovích hadic,ale zase sem je přehřál a zkroutil....
- LiborM
- Kontaktovat uživatele:
LiborM píše:Jelikož je to tu založené téma ohledně brzd,nechám to tady,jelikož to sem patří.
Ne, že by to brzdilo špatně,ale zajímá mě jestli někdo nemá osobní zkušenost s jinou variantou desek na Zimmermanny kotouče,např.Ferodo DS Performance a pod. Jestli by to s jinou variantou bezdilo ještě lépe....mám zkušenost s origo kotouče z 3,2i a Ferodo DS a brzdilo to určitě lépe i bez pancéřovích hadic,ale zase sem je přehřál a zkroutil....
-
Spajky
- Klubové ID: 1147
- Kontaktovat uživatele:
Ať nezakládám novej dred...kdo tu má 320mm+ x 32mm kotouče?
Jakou máte hranici tlouštky na výměnu? Já to na svejch, ani pod středem, ani nikde jinde nemám, mám tam napsaný jen složení a datum výroby + výrobce, ale pod jakou tloušťku by se nemělo jezdit tam není...mám 28-28,5 mm, brzdy nekopou ani při prudkym brzdění, na okruhu sem nebyl a ani nebudu, tak jak by se chovaly tam fakt nevim, ale stli mám s destičkama koupit rovnou nový kotouče a nebo to ještě jednu sezonu odjezdí. Je mi jasný že to bude výrobce od výrobce, složení od složení, ale aspoŇ orientačně :-/ Dík.
BTW MYKY: Jak ti to brzdí? Přiští kotouče si asi taky nechám udělat na míru u MD, tak podej reference
Jakou máte hranici tlouštky na výměnu? Já to na svejch, ani pod středem, ani nikde jinde nemám, mám tam napsaný jen složení a datum výroby + výrobce, ale pod jakou tloušťku by se nemělo jezdit tam není...mám 28-28,5 mm, brzdy nekopou ani při prudkym brzdění, na okruhu sem nebyl a ani nebudu, tak jak by se chovaly tam fakt nevim, ale stli mám s destičkama koupit rovnou nový kotouče a nebo to ještě jednu sezonu odjezdí. Je mi jasný že to bude výrobce od výrobce, složení od složení, ale aspoŇ orientačně :-/ Dík.
BTW MYKY: Jak ti to brzdí? Přiští kotouče si asi taky nechám udělat na míru u MD, tak podej reference
mal som podobny rozmer (323/32mm) a dolna hranica bola 30mm - takze urcite si uz pod nou. to z eto nekope znamena ze jazdis slusne:-) n aokruhu by si ich zkrutil na to tataSpajky píše:Ať nezakládám novej dred...kdo tu má 320mm+ x 32mm kotouče?
MD Componets sa mi prave par min dozadu kamarat stazoval do mailu - napriek tomu ze su to delene kotuce a aeste vzadu, tak sa mu zvlnili, chce ich dat prec
- LiborM
- Kontaktovat uživatele:
Docela zajímavé počtení. Porovnání DS2500 , DS3000 a DS1.11 od někoho,kdo to měl na autě a může to přímo porovnat.
http://typer.cz/forum/viewtopic.php?f=9&t=173
http://typer.cz/forum/viewtopic.php?f=9&t=173
Bmw M3 e36 3.0i Greenhell
Bmw E28 535i
Mercedes-Benz ML 55 AMG
Audi S8 6q
Bmw E28 535i
Mercedes-Benz ML 55 AMG
Audi S8 6q