čemu nerozumíšAndre píše:Samozřejmě záleží na tom jak moc se to auto bude upravovat. Pokud někdo plánuje jen nějaké light úpravy tak je blbost dávat dozadu čirou optiku. Akorát mě dokáže nasrat když tady každý rádoby tuner odsuzuje tuningové lampy na BMW tomu vážně nerozumím...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
přední a zadní světla na E36
Maslista: Když už se doněj tak navážíš tak prr...každej není prase, aby seříznul pružiny jako ty
Ty by si měl o tuningu nebo o úpravách k + zlepšení auta mlčet
To víš někdo chce mít podvozek takový, aby to něco přineslo ne ubralo, ale jak sám víš něco stojí.....a třeba naněj šetří.Tak se doněj neser
Jinak nic ve zlým
Mě se tuning líbí, ale vkusný tuning!Ne benzina nebo samolepka a ne diody i ve výfuku.Mpacket je to nejhezčí co na bawo dát, aby to bylo vkusný a líbylo všem.Ale pokud někdo přestavuje komplet auto tík že se chce odlišit a povede se je to nádhera.....
Mě se tuning líbí, ale vkusný tuning!Ne benzina nebo samolepka a ne diody i ve výfuku.Mpacket je to nejhezčí co na bawo dát, aby to bylo vkusný a líbylo všem.Ale pokud někdo přestavuje komplet auto tík že se chce odlišit a povede se je to nádhera.....
Takhle vtipnej seš pořád? Ty kundibáde prolistuj si nějaký německý tuningový časopis a pak mluv. Ty o tuningu víš hovno a snížené pružiny už mám obědnané. Ale nejsem ocas abych si je namontoval na zimu že! Takže až budeš příště potit nějaké pičoviny tak si nejdříve zjisti všechny informace! A ta barva tvého auta je na vážně na grc! Ale proti gust....Maslista píše:čemu nerozumíšAndre píše:Samozřejmě záleží na tom jak moc se to auto bude upravovat. Pokud někdo plánuje jen nějaké light úpravy tak je blbost dávat dozadu čirou optiku. Akorát mě dokáže nasrat když tady každý rádoby tuner odsuzuje tuningové lampy na BMW tomu vážně nerozumím...prostě je to hnus a vrchol nevkusu... a zajímalo by mně kdo se tu kasal tím že je tuner...
Andre , kupuju BMWscene a nektery auta sou tam k zbliti. a snizit na zimu ??? ta zima te stejne jednou ceka... ja to mam hodne dole a v zime v poho , jen s tim musis umet jezdit a vedet co si dovolit. pravdou je , ze ja jsou vyjete koleje v ledu , tak je to na pič...Andre píše:Takhle vtipnej seš pořád? Ty kundibáde prolistuj si nějaký německý tuningový časopis a pak mluv. Ty o tuningu víš hovno a snížené pružiny už mám obědnané. Ale nejsem ocas abych si je namontoval na zimu že! Takže až budeš příště potit nějaké pičoviny tak si nejdříve zjisti všechny informace! A ta barva tvého auta je na vážně na grc! Ale proti gust....Maslista píše:čemu nerozumíšAndre píše:Samozřejmě záleží na tom jak moc se to auto bude upravovat. Pokud někdo plánuje jen nějaké light úpravy tak je blbost dávat dozadu čirou optiku. Akorát mě dokáže nasrat když tady každý rádoby tuner odsuzuje tuningové lampy na BMW tomu vážně nerozumím...prostě je to hnus a vrchol nevkusu... a zajímalo by mně kdo se tu kasal tím že je tuner...
PS - ty svetla co mas na aute , jsou dle meho soudu , fakt otresne na E36....
No to jo ale proč bych je tam dával před zimou chápeš. Na co se s tím ted budu jebat? Je velice zajímavé, že se ty světla líbí všem které znám a to se mezi klukama co rozumí tuningu pohybuju skoro každý den...Prostě se vám nelíbí tuning tomu samozřejmě rozumím ale v tom případě nelozte do sekce tuning...Prostě jste zapřísáhlí příznivci origo dílů a doplňků na BMW!!!GeorgosAc píše:Andre , kupuju BMWscene a nektery auta sou tam k zbliti. a snizit na zimu ??? ta zima te stejne jednou ceka... ja to mam hodne dole a v zime v poho , jen s tim musis umet jezdit a vedet co si dovolit. pravdou je , ze ja jsou vyjete koleje v ledu , tak je to na pič...Andre píše:Takhle vtipnej seš pořád? Ty kundibáde prolistuj si nějaký německý tuningový časopis a pak mluv. Ty o tuningu víš hovno a snížené pružiny už mám obědnané. Ale nejsem ocas abych si je namontoval na zimu že! Takže až budeš příště potit nějaké pičoviny tak si nejdříve zjisti všechny informace! A ta barva tvého auta je na vážně na grc! Ale proti gust....Maslista píše: čemu nerozumíšprostě je to hnus a vrchol nevkusu... a zajímalo by mně kdo se tu kasal tím že je tuner...
![]()
Andre píše:No to jo ale proč bych je tam dával před zimou chápeš. Na co se s tím ted budu jebat? Je velice zajímavé, že se ty světla líbí všem které znám a to se mezi klukama co rozumí tuningu pohybuju skoro každý den...Prostě se vám nelíbí tuning tomu samozřejmě rozumím ale v tom případě nelozte do sekce tuning...Prostě jste zapřísáhlí příznivci origo dílů a doplňků na BMW!!!GeorgosAc píše:Andre , kupuju BMWscene a nektery auta sou tam k zbliti. a snizit na zimu ??? ta zima te stejne jednou ceka... ja to mam hodne dole a v zime v poho , jen s tim musis umet jezdit a vedet co si dovolit. pravdou je , ze ja jsou vyjete koleje v ledu , tak je to na pič...Andre píše: Takhle vtipnej seš pořád? Ty kundibáde prolistuj si nějaký německý tuningový časopis a pak mluv. Ty o tuningu víš hovno a snížené pružiny už mám obědnané. Ale nejsem ocas abych si je namontoval na zimu že! Takže až budeš příště potit nějaké pičoviny tak si nejdříve zjisti všechny informace! A ta barva tvého auta je na vážně na grc! Ale proti gust....![]()
GeorgosAc píše:Andre píše:No to jo ale proč bych je tam dával před zimou chápeš. Na co se s tím ted budu jebat? Je velice zajímavé, že se ty světla líbí všem které znám a to se mezi klukama co rozumí tuningu pohybuju skoro každý den...Prostě se vám nelíbí tuning tomu samozřejmě rozumím ale v tom případě nelozte do sekce tuning...Prostě jste zapřísáhlí příznivci origo dílů a doplňků na BMW!!!GeorgosAc píše: Andre , kupuju BMWscene a nektery auta sou tam k zbliti. a snizit na zimu ??? ta zima te stejne jednou ceka... ja to mam hodne dole a v zime v poho , jen s tim musis umet jezdit a vedet co si dovolit. pravdou je , ze ja jsou vyjete koleje v ledu , tak je to na pič...![]()
PS - ty svetla co mas na aute , jsou dle meho soudu , fakt otresne na E36....![]()
![]()
-
toretto
- Klubové ID: 449
promin, ale ani me se ty svetla nelibej ..a to jsem na svym byvalym BMW delal veci (dle meho nazoru k lepsimu), ktere by me tady 100% zkritizovali tak, ze bych sem dlouho nevlezl.. kdyby misto tech trech "cocek" byl zapusteny cerveny pruh, tak superAndre píše: Je velice zajímavé, že se ty světla líbí všem které znám a to se mezi klukama co rozumí tuningu pohybuju skoro každý den...Prostě se vám nelíbí tuning tomu samozřejmě rozumím ale v tom případě nelozte do sekce tuning...Prostě jste zapřísáhlí příznivci origo dílů a doplňků na BMW!!!
No jasně že pořád a kolikrát ještě víc....Andre píše:Takhle vtipnej seš pořád?Maslista píše:čemu nerozumíšAndre píše:Samozřejmě záleží na tom jak moc se to auto bude upravovat. Pokud někdo plánuje jen nějaké light úpravy tak je blbost dávat dozadu čirou optiku. Akorát mě dokáže nasrat když tady každý rádoby tuner odsuzuje tuningové lampy na BMW tomu vážně nerozumím...prostě je to hnus a vrchol nevkusu... a zajímalo by mně kdo se tu kasal tím že je tuner...
Ty kundibáde
prolistuj si nějaký německý tuningový časopis
a pak mluv.
Ty o tuningu víš hovno
a snížené pružiny už mám obědnané.
Ale nejsem ocas
abych si je namontoval na zimu že!
Takže až budeš příště potit nějaké pičoviny tak si nejdříve zjisti všechny informace!
A ta barva tvého auta je na vážně na grc!
![]()
Ale proti gust....
sis je včera stihl objednat..?. děláš mi radost Andro konečně tomu dáš co potřebuje... teď už bude vypadat jak má a díky těm krásnejm plastům bude lítat jako vítr..
proč si myslíš že o tuningu nic nevím... vím o něm tolik kolik potřebuji vědět a když se koukám na ten tvůj skvost jsem moc rád, že tomu ani víc nerozumím
ps: někdo rád tepláky a někdo elegantní oblek...někdo rád na kolotoč a někdo radši do divadla .... vymodeluj si svoje auto k obrazu svému a? všichni z tvého okolí vědi více o tvé duši:D citát z AUTOCARU 10/2003
prr... nech toho Slide už si se v tom svezl že mně nazíváš prasetem? kde bereš ty informace, že se něco zhoršiloSlid píše:Maslista: Když už se doněj tak navážíš tak prr...každej není prase, aby seříznul pružiny jako tyTy by si měl o tuningu nebo o úpravách k + zlepšení auta mlčet
To víš někdo chce mít podvozek takový, aby to něco přineslo ne ubralo, ale jak sám víš něco stojí.....a třeba naněj šetří.Tak se doněj neser
Jinak nic ve zlým
![]()
jinak se zbytkem tvého příspěvku plně souhlasím....
Sem ti to psal jinde nebudu to psát znovaMaslista píše:prr... nech toho Slide už si se v tom svezl že mně nazíváš prasetem? kde bereš ty informace, že se něco zhoršiloSlid píše:Maslista: Když už se doněj tak navážíš tak prr...každej není prase, aby seříznul pružiny jako tyTy by si měl o tuningu nebo o úpravách k + zlepšení auta mlčet
Jinak nic ve zlým
![]()
Mě se tuning líbí, ale vkusný tuning!Ne benzina nebo samolepka a ne diody i ve výfuku.Mpacket je to nejhezčí co na bawo dát, aby to bylo vkusný a líbylo všem.Ale pokud někdo přestavuje komplet auto tík že se chce odlišit a povede se je to nádhera.....psal jsem to tu už několikrát a stojím si za tím a jsem ochoten to komukoliv demonstrovat ... jízdní vlastnosti neutrpěli ba naopak ... přijeď rád s tebou podebatuji a povozím tě ve spraseným autě s totálně dojebanym podvozkem...
...
jinak se zbytkem tvého příspěvku plně souhlasím....
Ty světla přední co má Pavel jsou bomba, jinak škoda že dělaj jen tyto a ne i na H7 žárovku bez čočokoun.