Andre píše:Maslista píše:Andre píše:Samozřejmě záleží na tom jak moc se to auto bude upravovat. Pokud někdo plánuje jen nějaké light úpravy tak je blbost dávat dozadu čirou optiku. Akorát mě dokáže nasrat když tady každý rádoby tuner odsuzuje tuningové lampy na BMW tomu vážně nerozumím...
čemu nerozumíš

prostě je to hnus a vrchol nevkusu... a zajímalo by mně kdo se tu kasal tím že je tuner...

Takhle vtipnej seš pořád?

Ty kundibáde

prolistuj si nějaký německý tuningový časopis

a pak mluv.

Ty o tuningu víš hovno

a snížené pružiny už mám obědnané.

Ale nejsem ocas

abych si je namontoval na zimu že!

Takže až budeš příště potit nějaké pičoviny tak si nejdříve zjisti všechny informace!

A ta barva tvého auta je na vážně na grc!

Ale proti gust....

No jasně že pořád a kolikrát ještě víc....
sis je včera stihl objednat..?. děláš mi radost Andro konečně tomu dáš co potřebuje... teď už bude vypadat jak má a díky těm krásnejm plastům bude lítat jako vítr..
proč si myslíš že o tuningu nic nevím... vím o něm tolik kolik potřebuji vědět a když se koukám na ten tvůj skvost jsem moc rád, že tomu ani víc nerozumím

... na autě uznávám pouze funkční úpravy a styling jen co se kol a decentního předního spojleru týče a snížením auta bych vždy začínal..ale je fakt, že je před zimou to bys byl ocas

.... jinak jak už tady kdosi napsal kolik lidí tolik chutí a věř nebo ne moje vozítko mi chválí hodně lidí a to právě za jeho originalitu a nezaměnitelnou identitu.. bez lamino zbytečností, holt elegantní vůz... kterých moc nejezdí
ps: někdo rád tepláky a někdo elegantní oblek...někdo rád na kolotoč a někdo radši do divadla .... vymodeluj si svoje auto k obrazu svému a? všichni z tvého okolí vědi více o tvé duši:D citát z AUTOCARU 10/2003