Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

přední a zadní světla na E36

upravené vozy :)
Zpráva
Autor
Maslista

#21 Příspěvek od Maslista »

Andre píše:Samozřejmě záleží na tom jak moc se to auto bude upravovat. Pokud někdo plánuje jen nějaké light úpravy tak je blbost dávat dozadu čirou optiku. Akorát mě dokáže nasrat když tady každý rádoby tuner odsuzuje tuningové lampy na BMW tomu vážně nerozumím...

čemu nerozumíš :?: prostě je to hnus a vrchol nevkusu... a zajímalo by mně kdo se tu kasal tím že je tuner... 8O
Slid

#22 Příspěvek od Slid »

Maslista: Když už se doněj tak navážíš tak prr...každej není prase, aby seříznul pružiny jako ty :idea: Ty by si měl o tuningu nebo o úpravách k + zlepšení auta mlčet :wink: To víš někdo chce mít podvozek takový, aby to něco přineslo ne ubralo, ale jak sám víš něco stojí.....a třeba naněj šetří.Tak se doněj neser :!: Jinak nic ve zlým :lol:
Mě se tuning líbí, ale vkusný tuning!Ne benzina nebo samolepka a ne diody i ve výfuku.Mpacket je to nejhezčí co na bawo dát, aby to bylo vkusný a líbylo všem.Ale pokud někdo přestavuje komplet auto tík že se chce odlišit a povede se je to nádhera.....
pepa83

#23 Příspěvek od pepa83 »

no tady se člověk zasměje.. sem vám chtěl nechat zkritizovat moje auto, ale bohužel mi sem nejdou vložit fotky, nebo bohudík??
Misa Moderátor
Moderátor

#24 Příspěvek od Misa Moderátor »

Teda dvě strany popsaný a žádný fotky :lol:
Mě se z těch neorigo věcí líbí lampy co má Speedy (nahoď foto), k tomu tmavýmu autu to bezva jde ... na Patrasova stříbrňáka by to asi moc nesedlo ...
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
Slid

#25 Příspěvek od Slid »

asi nejsou fota.... :lol: Jinak nejhezčí světla zadní jsou bílo červená Crystal.Mám a max spokojen :wink:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#26 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Patrasi jinou nemam.. snad staci...
Přílohy
P8050037.jpg
P8050037.jpg (61.47 KiB) Zobrazeno 2433 x
Andre

#27 Příspěvek od Andre »

Maslista píše:
Andre píše:Samozřejmě záleží na tom jak moc se to auto bude upravovat. Pokud někdo plánuje jen nějaké light úpravy tak je blbost dávat dozadu čirou optiku. Akorát mě dokáže nasrat když tady každý rádoby tuner odsuzuje tuningové lampy na BMW tomu vážně nerozumím...

čemu nerozumíš :?: prostě je to hnus a vrchol nevkusu... a zajímalo by mně kdo se tu kasal tím že je tuner... 8O

Takhle vtipnej seš pořád? Ty kundibáde prolistuj si nějaký německý tuningový časopis a pak mluv. Ty o tuningu víš hovno a snížené pružiny už mám obědnané. Ale nejsem ocas abych si je namontoval na zimu že! Takže až budeš příště potit nějaké pičoviny tak si nejdříve zjisti všechny informace! A ta barva tvého auta je na vážně na grc! Ale proti gust.... :roll:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#28 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Andre píše:
Maslista píše:

Takhle vtipnej seš pořád? Ty kundibáde prolistuj si nějaký německý tuningový časopis a pak mluv. Ty o tuningu víš hovno a snížené pružiny už mám obědnané. Ale nejsem ocas abych si je namontoval na zimu že! Takže až budeš příště potit nějaké pičoviny tak si nejdříve zjisti všechny informace! A ta barva tvého auta je na vážně na grc! Ale proti gust.... :roll:

Andre , kupuju BMWscene a nektery auta sou tam k zbliti. a snizit na zimu ??? ta zima te stejne jednou ceka... ja to mam hodne dole a v zime v poho , jen s tim musis umet jezdit a vedet co si dovolit. pravdou je , ze ja jsou vyjete koleje v ledu , tak je to na pič... :)

PS - ty svetla co mas na aute , jsou dle meho soudu , fakt otresne na E36.... :wink:
Andre

#29 Příspěvek od Andre »

GeorgosAc píše:
Andre píše:
Maslista píše:[quote="Andre"]Samozřejmě záleží na tom jak moc se to auto bude upravovat. Pokud někdo plánuje jen nějaké light úpravy tak je blbost dávat dozadu čirou optiku. Akorát mě dokáže nasrat když tady každý rádoby tuner odsuzuje tuningové lampy na BMW tomu vážně nerozumím...

Andre , kupuju BMWscene a nektery auta sou tam k zbliti. a snizit na zimu ??? ta zima te stejne jednou ceka... ja to mam hodne dole a v zime v poho , jen s tim musis umet jezdit a vedet co si dovolit. pravdou je , ze ja jsou vyjete koleje v ledu , tak je to na pič... :)

PS - ty svetla co mas na aute , jsou dle meho soudu , fakt otresne na E36.... :wink:[/quote]

No to jo ale proč bych je tam dával před zimou chápeš. Na co se s tím ted budu jebat? Je velice zajímavé, že se ty světla líbí všem které znám a to se mezi klukama co rozumí tuningu pohybuju skoro každý den...Prostě se vám nelíbí tuning tomu samozřejmě rozumím ale v tom případě nelozte do sekce tuning...Prostě jste zapřísáhlí příznivci origo dílů a doplňků na BMW!!!
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#30 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Andre píše:
GeorgosAc píše:
Andre píše:[quote="Maslista"][quote="Andre"]Samozřejmě záleží na tom jak moc se to auto bude upravovat. Pokud někdo plánuje jen nějaké light úpravy tak je blbost dávat dozadu čirou optiku. Akorát mě dokáže nasrat když tady každý rádoby tuner odsuzuje tuningové lampy na BMW tomu vážně nerozumím...

PS - ty svetla co mas na aute , jsou dle meho soudu , fakt otresne na E36.... :wink:[/quote]

No to jo ale proč bych je tam dával před zimou chápeš. Na co se s tím ted budu jebat? Je velice zajímavé, že se ty světla líbí všem které znám a to se mezi klukama co rozumí tuningu pohybuju skoro každý den...Prostě se vám nelíbí tuning tomu samozřejmě rozumím ale v tom případě nelozte do sekce tuning...Prostě jste zapřísáhlí příznivci origo dílů a doplňků na BMW!!![/quote]

:roll: :roll: :roll:
Andre

#31 Příspěvek od Andre »

GeorgosAc píše:
Andre píše:
GeorgosAc píše:[quote="Andre"][quote="Maslista"][quote="Andre"]Samozřejmě záleží na tom jak moc se to auto bude upravovat. Pokud někdo plánuje jen nějaké light úpravy tak je blbost dávat dozadu čirou optiku. Akorát mě dokáže nasrat když tady každý rádoby tuner odsuzuje tuningové lampy na BMW tomu vážně nerozumím...

No to jo ale proč bych je tam dával před zimou chápeš. Na co se s tím ted budu jebat? Je velice zajímavé, že se ty světla líbí všem které znám a to se mezi klukama co rozumí tuningu pohybuju skoro každý den...Prostě se vám nelíbí tuning tomu samozřejmě rozumím ale v tom případě nelozte do sekce tuning...Prostě jste zapřísáhlí příznivci origo dílů a doplňků na BMW!!![/quote]

:roll: :roll: :roll:[/quote] 8)
8) 8) 8) 8) 8)
toretto

#32 Příspěvek od toretto »

Andre píše:Je velice zajímavé, že se ty světla líbí všem které znám a to se mezi klukama co rozumí tuningu pohybuju skoro každý den...Prostě se vám nelíbí tuning tomu samozřejmě rozumím ale v tom případě nelozte do sekce tuning...Prostě jste zapřísáhlí příznivci origo dílů a doplňků na BMW!!!

promin, ale ani me se ty svetla nelibej ..a to jsem na svym byvalym BMW delal veci (dle meho nazoru k lepsimu), ktere by me tady 100% zkritizovali tak, ze bych sem dlouho nevlezl.. kdyby misto tech trech "cocek" byl zapusteny cerveny pruh, tak super :thumbsup: ..ale je to Tve auto a je to hlavne pro Tvuj dobrej pocit.. :wink:
Pavel

#33 Příspěvek od Pavel »

takže pro Patrase pár fotek..... 8)

Přední světla jsou In-pro a blinkry nějakék Taiwan či co :mrgreen:
Přílohy
DSC04685.JPG
DSC04685.JPG (45.09 KiB) Zobrazeno 2256 x
DSC04427.JPG
DSC04427.JPG (25.73 KiB) Zobrazeno 2256 x
DSC04423.JPG
DSC04423.JPG (21.45 KiB) Zobrazeno 2256 x
Pavel

#34 Příspěvek od Pavel »

zadni světla jsou klasiky...taky od In-pro
Přílohy
DSC04669.JPG
DSC04669.JPG (54.99 KiB) Zobrazeno 2251 x
DSC05130.JPG
DSC05130.JPG (68.03 KiB) Zobrazeno 2251 x
Kopie - DSC04682.JPG
Kopie - DSC04682.JPG (45.04 KiB) Zobrazeno 2251 x
Maslista

#35 Příspěvek od Maslista »

Andre píše:
Maslista píše:

Takhle vtipnej seš pořád? :lol: Ty kundibáde :lol: prolistuj si nějaký německý tuningový časopis 8O a pak mluv. :roll: Ty o tuningu víš hovno :lol: a snížené pružiny už mám obědnané. :idea: Ale nejsem ocas 8O abych si je namontoval na zimu že! :!: Takže až budeš příště potit nějaké pičoviny tak si nejdříve zjisti všechny informace! :roll: A ta barva tvého auta je na vážně na grc! :lol: :lol: Ale proti gust.... :roll:

No jasně že pořád a kolikrát ještě víc.... :lol:
sis je včera stihl objednat..?. děláš mi radost Andro konečně tomu dáš co potřebuje... teď už bude vypadat jak má a díky těm krásnejm plastům bude lítat jako vítr..
proč si myslíš že o tuningu nic nevím... vím o něm tolik kolik potřebuji vědět a když se koukám na ten tvůj skvost jsem moc rád, že tomu ani víc nerozumím :lol: ... na autě uznávám pouze funkční úpravy a styling jen co se kol a decentního předního spojleru týče a snížením auta bych vždy začínal..ale je fakt, že je před zimou to bys byl ocas :lol: .... jinak jak už tady kdosi napsal kolik lidí tolik chutí a věř nebo ne moje vozítko mi chválí hodně lidí a to právě za jeho originalitu a nezaměnitelnou identitu.. bez lamino zbytečností, holt elegantní vůz... kterých moc nejezdí 8)

ps: někdo rád tepláky a někdo elegantní oblek...někdo rád na kolotoč a někdo radši do divadla .... vymodeluj si svoje auto k obrazu svému a? všichni z tvého okolí vědi více o tvé duši:D citát z AUTOCARU 10/2003
Maslista

#36 Příspěvek od Maslista »

Slid píše:Maslista: Když už se doněj tak navážíš tak prr...každej není prase, aby seříznul pružiny jako ty :idea: Ty by si měl o tuningu nebo o úpravách k + zlepšení auta mlčet :wink: To víš někdo chce mít podvozek takový, aby to něco přineslo ne ubralo, ale jak sám víš něco stojí.....a třeba naněj šetří.Tak se doněj neser :!: Jinak nic ve zlým :lol:
Mě se tuning líbí, ale vkusný tuning!Ne benzina nebo samolepka a ne diody i ve výfuku.Mpacket je to nejhezčí co na bawo dát, aby to bylo vkusný a líbylo všem.Ale pokud někdo přestavuje komplet auto tík že se chce odlišit a povede se je to nádhera.....

prr... nech toho Slide už si se v tom svezl že mně nazíváš prasetem? kde bereš ty informace, že se něco zhoršilo 8O psal jsem to tu už několikrát a stojím si za tím a jsem ochoten to komukoliv demonstrovat ... jízdní vlastnosti neutrpěli ba naopak ... přijeď rád s tebou podebatuji a povozím tě ve spraseným autě s totálně dojebanym podvozkem... :lol: ...
jinak se zbytkem tvého příspěvku plně souhlasím....
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od patras Čestný člen »

2pavel .... konecne nekdo kdo pochopil, proc jsem tehnhle thread vytvarel :) (jeste georgeAc) .. diky. .. ty predni lampy s cernym vnitrkem se nejvice blizi origo a ty krouzky vypadaj squelle :) ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Slid

#38 Příspěvek od Slid »

Maslista píše:
Slid píše:Maslista: Když už se doněj tak navážíš tak prr...každej není prase, aby seříznul pružiny jako ty :idea: Ty by si měl o tuningu nebo o úpravách k + zlepšení auta mlčet :wink: To víš někdo chce mít podvozek takový, aby to něco přineslo ne ubralo, ale jak sám víš něco stojí.....a třeba naněj šetří.Tak se doněj neser :!: Jinak nic ve zlým :lol:

prr... nech toho Slide už si se v tom svezl že mně nazíváš prasetem? kde bereš ty informace, že se něco zhoršilo 8O psal jsem to tu už několikrát a stojím si za tím a jsem ochoten to komukoliv demonstrovat ... jízdní vlastnosti neutrpěli ba naopak ... přijeď rád s tebou podebatuji a povozím tě ve spraseným autě s totálně dojebanym podvozkem... :lol: ...
jinak se zbytkem tvého příspěvku plně souhlasím....

Sem ti to psal jinde nebudu to psát znova :wink: proto tam máš toho smailika niv ve zlým :lol: mě jen dostal tvůj flexatuning a teď jak se někomu tlemíš toď vše. :wink: Jinak barvu máš pěknou ikdyž černá je černá.:lol: Jinak mě se bonboniéry taky nelíběj jsem je zkusil a hned prodal.
Ty světla přední co má Pavel jsou bomba, jinak škoda že dělaj jen tyto a ne i na H7 žárovku bez čočokoun. 8)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od RuDoSh »

kua tady je to samy tunersky buh! :lol:
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#40 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Fotky bych rád postnul, ale nemám :-/
Ty kulaty červenbý čudíky celkem pasujou na stříbrňáky, ale i tak jsou hnusný :blink: A vzhledem k tomu, že je má skoro každý tuner, tak je to celkem větší nuda, než M3 packet :twisted:
Odpovědět