Prosím o radu - na mém e90 se stěrač před řidičem nedostane v horní poloze až k levému okraji čelního skla, dojíždí ne blíž než 8 cm od levého okraje skla (drive chodil až opravdu na kraj skla - cca 3-4 cm) - lze to nějak naštelovat?Vim ze se to da prestavet na tisicihranu na ramenech sterace ale pak sterac bude hodne nahore a nebude schovam v cernem spodnim okraji skla.
Pride mi jako sterac pri pohybu dolu kde se ma zastavit jeste prochu popojel nahoru.
Dik vsem za radu!
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Rozsah pohybu stěrače před řidičem - e90
- pavproch
Re: Rozsah pohybu stěrače před řidičem - e90
Když sem koupil brambora2 (taky e90), tak dělal přesně to samé - levý stěrač v horní poloze před řidičem dojížděl asi 10-12 cm od kraje skla. Posunul sem ho na tom tisícihranu o jeden zoubek (a bál se, že dole bude "moc trčet") a... ne, kupodivu dojíždí i přes to posunutí o jeden zoubek až dolů (do černého)a v horní poloze až asi 3-4 cm od kraje skla.
Přesně tak. Po výměně čelního skla mi to dali přesně tak blbě taky a obyčejné posunutí "o kousek" (už nevím zda o zoubek, nebo X zoubků) problém vyřešilo.
Vyměnit relátko, pokud zůstávají i o kus výše zaparkované, ale jezdí níž...
“Ability is what you're capable of doing.”
Jo, tak to by mi možná mohlo pomoctHanz píše:Vyměnit relátko, pokud zůstávají i o kus výše zaparkované, ale jezdí níž...

Původně nedojizdela levá lišta až na okraj, pak to mechanik přenastavil. Teď sice dojíždí k okraji, ale cestou dolu jde celkem nízko a pak se trochu vrátí nahoru a tam zůstane. Dokonce se mi už párkrát sekl během deště v mezipoloze a musel sem zastavit, vypnout auto a pak se zase chytly...
...takže relé říkáš?