zddan01 píše:protože se v mém okolí nevyskytuje žádné zrcátko s GTO, abych mohl vyzkoušet před koupí, jestli funguje s mojí garáží a ovladač na garáž už nechci mít přilepenej na stropě, zakoupil jsem mikrospínač, napájel k původnímu na dps ovladače, vyvrtal dirku v zrcátku a zabudoval mikrospínač do něj (tu šedivou tyčku jsem potom nahradil hezčí

)
náklady 5 Kč...
No to je nápad vlastně kua, nějaký místo nad tlačítkem by se v tom zrcátku našlo, že? Jeden rozbitej ovladač někde mám s napájením 12V čočkou.
Ono takhle s tím Homelink, nebo GTO či co to je? Do garáže s vratama Hormann na 868Mhz jsem se taky těšil, že si budu vjíždět v 5er jak nic. Upgradoval jsem vnitřní zrcátko s trojtlačítkem (kromě kompasu má všechno) a až došlo na konzultaci u dodavatele Hormann, tak model ovládání vrat z cca 2015 jsou už s crypto plovoucím kódem mnohem dál než E6x 2004 ! Takže bacha i se stejnou frekvencí ovládání nekompatibilní. Smůla, jo leda zabudovat si tu jejich elektroniku..
Možná poslední BMW modely už obsahují tyto technologie firem co jsou dál než samotné automobilky. Nebo to klidně spárujete s vaším starším příjmačem DO na vratech, záleží příjmač vs. vysílač.
Jinak pojednání o dovybavení zrcátek zde:
http://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.p ... t=Homelink