vyteklé vnitřní zrcátko / GTO pro chudé a nemajetné
-
Tomasis
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3726
Re: vyteklé vnitřní zrcátko / GTO pro chudé a nemajetné
Je mi to jasný, sám si s tou myšlenkou hraju, ale ty Hormanny prostě stojí talíř a pak kvůli tomu že nechám auto někde dva týdny, kuchat zrcátko abych mohl jezdit jiným autem
Dělají i přímo do zapalovače, ale je vysoký
Mám na palubce přesný model auta a chtěl jsem aby ty vrata reagovali na jeho zmáčknutí (propružení), takže ....
-
Gerchan
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3552
Je třeba možnost si nechat Hormana ovladac jako zálohu a koupit si pro montáž do zrcátka univerzální - třeba tento:
https://www.vseprovrata.cz/ovladace/why ... antId=2055
Umí se naučit obě frekvence (když máš třeba jinou frekvenci brány a vrat) a stojí cca 600,-.
https://www.vseprovrata.cz/ovladace/why ... antId=2055
Umí se naučit obě frekvence (když máš třeba jinou frekvenci brány a vrat) a stojí cca 600,-.
-
Tomasis
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3726
Ono se dá sehnat u Větví ... https://www.aliexpress.com/item/3305742 ... b201603_53 , ale věř tomu 
-
zddan01
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3925
jj, u Hormann je to jednoduchý v tom, že baterie je na 12V, takže stačí jenom najít správný dráty v zrcátkuHanz píše:Tady je tolik pozitivní energieTomasis píše:A ovladač za litr v ....borec to dotáhl ještě dál, kdy to DO napájel z auta, aby nemusel měnit baterky... někdy v příštím životě se do toho také pustím
cílovej stav je samozřejmě origo zrcátko s gto tlačítkama, ještě uvažuju, že bych na další dvě tlačítka připájel odkódování/zákodování Jablotron alarmu
chápu, pokud člověk střídá auta, tak je to problémTomasis píše:Je mi to jasný, sám si s tou myšlenkou hraju, ale ty Hormanny prostě stojí talíř a pak kvůli tomu že nechám auto někde dva týdny, kuchat zrcátko abych mohl jezdit jiným autem....
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
-
Totic
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
No to je nápad vlastně kua, nějaký místo nad tlačítkem by se v tom zrcátku našlo, že? Jeden rozbitej ovladač někde mám s napájením 12V čočkou.zddan01 píše:protože se v mém okolí nevyskytuje žádné zrcátko s GTO, abych mohl vyzkoušet před koupí, jestli funguje s mojí garáží a ovladač na garáž už nechci mít přilepenej na stropě, zakoupil jsem mikrospínač, napájel k původnímu na dps ovladače, vyvrtal dirku v zrcátku a zabudoval mikrospínač do něj (tu šedivou tyčku jsem potom nahradil hezčí)
náklady 5 Kč...
Ono takhle s tím Homelink, nebo GTO či co to je? Do garáže s vratama Hormann na 868Mhz jsem se taky těšil, že si budu vjíždět v 5er jak nic. Upgradoval jsem vnitřní zrcátko s trojtlačítkem (kromě kompasu má všechno) a až došlo na konzultaci u dodavatele Hormann, tak model ovládání vrat z cca 2015 jsou už s crypto plovoucím kódem mnohem dál než E6x 2004 ! Takže bacha i se stejnou frekvencí ovládání nekompatibilní. Smůla, jo leda zabudovat si tu jejich elektroniku..
Možná poslední BMW modely už obsahují tyto technologie firem co jsou dál než samotné automobilky. Nebo to klidně spárujete s vaším starším příjmačem DO na vratech, záleží příjmač vs. vysílač.
Jinak pojednání o dovybavení zrcátek zde: http://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.p ... t=Homelink
-
zddan01
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3925
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
TT
- Klubové ID: 124
s těma ovladačema to je celý zakletý, já mám firmu Tousek už od roku 2008, od té doby mám již třetí jejich ovladač různý s různými frekvencemi vysílaní, i když mi technik od nich tvrdí, že ta první generace musí jít napárovat se zrcátkem, tak ani k*kot...vědí tam úplný hovno, s*al jsem se s tím skoro tři hoďky a nic, jen jsem si vybil baterku u auta ...
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i