Mam taky problem ze teraz v zime mi blbne turbo a vstreky. Ak vytiahnem na +-1700rpm tak ma turbo potlaci aj bez toho aby som velmi pridaval, skubne ma ako keby som skocil na plyn. Pripojil som to na inpu a siel som sa previest. Vsimol som si (podla mna) dost velke rozdieli medzi current a desired values pri charge-air pressure a air mass. Moze to sposobovat aj toto ze pri tych 1700 mi proste turbo posle viacej vzduchu ako ma ? Vsimol som si v spetaku ze ak ma trhne tak vyfuk vypluje oblacik dymu. S turbom som cez jar leto jesen nemal ziadne problemy. Turbo nepiska no taha poslabsie. Dalsia taka cudna vec su vstreky. Meral som aj korekcie ktore vyzeraju celkom pohode (od -0.5 do 0.5). No zaujimava vec sa stava ked mi zacne trhat autom. Korekcie su obrovske a vyzera to na vymenu vstrekov. No problemy mam snimi len v tom rozsahu otacok. Cez jar leto jesen som nikdy nespozoroval taketo vykyvy a ani nedymim. Takto mi to blbne len v zime a chybovy kod mam 46d3. Nebude to problem elektroniky ? Lebo naraz turbo a vstreky blbne a len v zime, je to cudne.
2 min videjko:
https://youtu.be/x9JRx6_vung
Auto E46 2003 fl 318d
Diky za pomoc.