Mam taky problem ze teraz v zime mi blbne turbo a vstreky. Ak vytiahnem na +-1700rpm tak ma turbo potlaci aj bez toho aby som velmi pridaval, skubne ma ako keby som skocil na plyn. Pripojil som to na inpu a siel som sa previest. Vsimol som si (podla mna) dost velke rozdieli medzi current a desired values pri charge-air pressure a air mass. Moze to sposobovat aj toto ze pri tych 1700 mi proste turbo posle viacej vzduchu ako ma ? Vsimol som si v spetaku ze ak ma trhne tak vyfuk vypluje oblacik dymu. S turbom som cez jar leto jesen nemal ziadne problemy. Turbo nepiska no taha poslabsie. Dalsia taka cudna vec su vstreky. Meral som aj korekcie ktore vyzeraju celkom pohode (od -0.5 do 0.5). No zaujimava vec sa stava ked mi zacne trhat autom. Korekcie su obrovske a vyzera to na vymenu vstrekov. No problemy mam snimi len v tom rozsahu otacok. Cez jar leto jesen som nikdy nespozoroval taketo vykyvy a ani nedymim. Takto mi to blbne len v zime a chybovy kod mam 46d3. Nebude to problem elektroniky ? Lebo naraz turbo a vstreky blbne a len v zime, je to cudne.
2 min videjko:
https://youtu.be/x9JRx6_vung
Auto E46 2003 fl 318d
Diky za pomoc.

Já bych spíš tipoval na to že se ti zasekává regulační ventil turba než špatná řídící jednotka nebo vstřiky.
 Já bych spíš tipoval na to že se ti zasekává regulační ventil turba než špatná řídící jednotka nebo vstřiky.