Zdar, mám problém, který se vyskytnul párkrát i před demontáží jednotky ASC-ABS, kterou jsem poslal Falconovi na repas. Dneska mi to chcíplo asi 7x

Musel jsem pak při dojíždění do křižovatky kdy člověk sundá nohu z plynu držet motor v otáčkách okolo 1000ot/min, takže stát na plynu a brzdit levou nohou, pač otáčky většinou padaly až pod hranici volnoběhu a motor neměl sílu, chcípal. Dal jsem nové svíčky, na starých bylo skoro 30tis., ale i po projetí mi to dneska zase jednou chcíplo. Před jízdou jsem závady vymazal. Ty se po jízdě opět objevily.
000031 EGS Příznak sledování převodového stupně, 000082 DME Signál CAN ASC/DSC, EGS CAN TIME Out ASC/DSC, má to spojitost s tou demontáží té jedotky ABS? Zřejmě ano, ovšem co znamená to EGS s tím sledováním kvaltů? objevilo se 4 a 5 stupně, po vymazání jen převod. stupně asi všeobecně. Odchází převodovka?
Jde o zhasnutí motoru při jízdě, to mě štve. S diagnostikou jsem v začátcích, tak se ptám zatím víc tady....
Díky za rady a problém podobnýho charakteru, zdali se někomu stal na e39 2001 m54b22, AUTOMATIC ZF