Super díky za odpověď
dogeatdog píše:Trvale plus bych osobne jinde nez z rozvodne skrine nebral, je k tomu urcena. Je pred baterkou, pokud se nepletu. Ma nekolik volnych poli kam muzes cvaknout vyse zminenou pojistku a vzit proud dle libnosti a hlavne bezpecne.
Ty zadni repra bych osobne odpojil, az uvidis co to je za papirovy chuderky tak pochopis. Jaky je odber na hi-lo prevodnik nevim, ale zesilovac v radiu myslim uplne nadsenej nebude.
Btw, pokud ti jde o zvuk, stejne bys mel neco udelat se seriovymi repro ve dverich a vytlumit alespon predni dvere. To uplne nejmensi co muzes udelat je vytlumit jejich ozvucnice a osadit necim rozumnym.
Jaký mají rozměr reproduktory v předních dveřích a kolik mají Ω?
Jde mi o to jestli je fyzicky a také fyzikálně možné tam zapojit
Magnat BullPower 1620. Mám doma dva nevyužité rozměr mají 165 mm woofer což pokud vím je o 35 mm víc než origo takže nevím jestli to tam jednoduše půjde nacpat.
Dále mě zajímá jestli je možné nacpat dozadu místo origo tyto
ARN 226-05/4. Válí se mi doma čtyři tak bych tam dva zkusil dát. Rozměr mají 200mm. Časem bych je připojil přes zesilovač - kdyby tam šli nějak jednoduše dát.
Plus mám otazku jestli by případně tyto změny měli se standardním audio systémem nějaký markantní smysl.