posilal jsem ti SZ .... delal mi to LevneLPG ...JaraX píše:pošli schválně fotky toho LPG (motor, přepínač, nádrž, tankování) kdo to dělal?
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Bmw X5 E70 4.8i dymenie
- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bmw X5 E70 4.8i dymenie
- Přílohy
-
- 20170303_074508.jpg (802.44 KiB) Zobrazeno 2217 x
-
- 20170303_074534.jpg (744.73 KiB) Zobrazeno 2217 x
-
- 20170303_074603.jpg (509.5 KiB) Zobrazeno 2217 x
dobrá prasárna, usekat ruce
co ten ventil LPG naprasenej vedle té nádobky ostřikovačů?
proč je to tankování s redukcí?
a proč je ten kompresor u nádrže a ješte není nijak izolovanej? to musí drnčet jak kur*a
nádrž je kolik litrů?
a proč je ten kompresor u nádrže a ješte není nijak izolovanej? to musí drnčet jak kur*a
nádrž je kolik litrů?
- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
JaraX píše:dobrá prasárna, usekat ruce
nádrž je kolik litrů?
- co ten ventil LPG naprasenej vedle té nádobky ostřikovačů? - jo tak to netusim
- proč je to tankování s redukcí? - posilal jsem mu odkaz na velky plneni a rikal, ze tam potece
- a proč je ten kompresor u nádrže a ješte není nijak izolovanej? to musí drnčet jak kur*a - myslim, ze kurvy drncej min, to je jakt odflaknuty
- nádrž je kolik litrů? - tusim ze rikal neco o 75? ale kecal bych ....
Snad ti to teda bude sloužit. Jak dlouho ti to dělali? Tipuju, že to měli hotové do druhého dne 

- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
ano, 2 dny ...kawaman píše:Snad ti to teda bude sloužit. Jak dlouho ti to dělali? Tipuju, že to měli hotové do druhého dne

a do nárazníku jako neteče?
- Kolafa
- Kontaktovat uživatele:
hele ja nevim, poslal jsem mu dokonce odkaz na tvoji montaz velkyho plneni ... todle mi odpovedel ... c'est la vieJaraX píše:![]()
a do nárazníku jako neteče?
A jazdi sa "levne":)) tak super nech sluzi..este idem jedno pracovisko mrknut a dam to spravit..asi BRC , tankovanie ako mas ty ale skusia bez redukcie len na e70 je vyrazne menej miesta musim objektivne uznat..kompresor by mal byt ok vraj ho nemam pod rezervou... nadrz sme dohodli ze narvu 73litrov...otazka ci ist cestou jedneho reduktoru 240kw a nastavit v pripade potreby privstrek benzinu alebo radsej dva krat reduktor 150kw... jeden chce davat dokonca dva krat reduktor 240kw ale to neviem...snad to dopadne dobre lebo stale mam "obavu":))
jak jsem ti X-krát psal, E70 4,8i ukrmí v pohodě jeden kvalitní reduktor.
Jasne citam samozrejme co pises...len brc ani stag nemaju reduktot ako napr magic ktory si mi poslal..a nevedia to u nas kombinovat hoci ako lebo to prodte neprejde zapisom..chcem brc tak je zoznam co tam moze ist..ked chcem aj tu nadrz 73l ktora neni na zozname musim ju dat za 50eur "doschvalit" ale to sa ds vraj len u nadrzi...tak stag ma nasilnejsi reduktor250 koni...brc ktore ssi chcem ma najsilnejsi 240kw...plus ma rezervu...preto riesim ci tento jeden s pristrekom ale dva..tot vse;)
Ja len ze sa "pochvalim" ze uz to mam za sebou... nakoniec som dal spravit brc..dnes som auto doviezol domov, takze zatial som absolvoval len 120km ale ak to bude takto nadalej spokojnost...