Taky premyslim o zkraceni diffu. N52 325i v manualu neni zadna raketa a pomer puvodniho diffu je pouze 3,23. Kdyz je redline v 7tis. tak ta 2ka je opravdu dlouha a pocitove pomala.
Idealni kandidat by byl diff z automatu s pomerem 3,73. Opravdu staci je jen vymenit, nebo je v tom neco vic?
O tom nepochybuju, ale je to pro mne momentalne draha sranda za petinasobnou cenu oproti zkraceni (ne-li vic).
Premyslim jestli ten diff z AT neni az moc kratky. Se divam ze zadni z xdrivu ma 3,38. Je taky kompatibilni s RWD ?
Taky mám N52 330iM... Díval jsem se na ebay a diffy 3,64 se pohybují od 450 EU. Jaká je taková dobrá cena? Kolik vás vyšly ty svory a kde jste je kupovali? Díky moc
Já to bral přímo od Drexlerů, ale účetně a instalací to šlo přes jednu CZ firmu, která dělá (úspěšně) do motorsportu (kdyžtak SZ)
Takže sem dostal úplně nový OEM zadní diff (vel 188) pro AT (3.64) včetně vestavěného lamelového LSD (40% svornost) asi za 2000 EUR (bo xD, tak plus k temu nový OEM přední vel.174 , taky za lepší penys než v autorizáku)