V e46 320i touring 2002 nejde napájení palivového čerpadla.
Ve zkratce:
Pojistka je OK.
Relátko u pojistek je funkční.
DME relátko taky funguje...
Pojistky v e-boxu jsou také v pořádku.
Když na relé palivového čerpadla propojím piny 30 a 87 (= sepnuté relátko), palivové čerpadlo JEDE! Samotné relé je v pořádku, ale vypadá to že nedostává spínací signál, který by měl jít přímo z DME relé.
DME relé ale podle mě taky funguje, protože cvaká a když ho zacvaknu, tak se slyšitelně rozjedou nějaké věci v motoru.
Je něco co bych ještě mohl doma proměřit, nebo diagnostikovat IPNOU? A nebo doporučení na nějakého bmw elektrikáře v moravskoslezském kraji (nebo v polsku)?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e46 nejde napájení palivového čerpadla! vyřešeno
Konečně se mi podařilo rozjet INPU.
Píše mi to chybu
fuel pump relay - ground or open circuit
nebo viz. přílíha v němčině (mám dva notebooky a na druhém nevím proč inpu v němčině...)
Zkoušel jsem tam 4 relátka, chybu to háže se všemi, stejně tak úplně bez relé. Dokáže někdo v elektroschématech vyčíst který pin na řídící jednotce mám ještě proměřit, nebo co s tím?
Píše mi to chybu
fuel pump relay - ground or open circuit
nebo viz. přílíha v němčině (mám dva notebooky a na druhém nevím proč inpu v němčině...)
Zkoušel jsem tam 4 relátka, chybu to háže se všemi, stejně tak úplně bez relé. Dokáže někdo v elektroschématech vyčíst který pin na řídící jednotce mám ještě proměřit, nebo co s tím?
- Přílohy
-
- inpa.png (66.79 KiB) Zobrazeno 1638 x
Ty vole mě jebne!!!
Tak jsem vytáhnul celou skříňku s relátky, je tam vážně debilní přístup, ale povedlo se a za relátkem pro palivové čerpadlo jsem našel trošku podezřelou dvoulinku, která nevypadala jako originální kablík. Tahle dvoulinka mě dovedla až k tajnému vypínači!
Kdybyste věděli čím jsem si prošel abych auto vůbec dostal ze sídliště od tchánů domů...
Tak jsem vytáhnul celou skříňku s relátky, je tam vážně debilní přístup, ale povedlo se a za relátkem pro palivové čerpadlo jsem našel trošku podezřelou dvoulinku, která nevypadala jako originální kablík. Tahle dvoulinka mě dovedla až k tajnému vypínači!
Kdybyste věděli čím jsem si prošel abych auto vůbec dostal ze sídliště od tchánů domů...