Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Vadná přístrojovka? E36
-
Dobrý den, Z ničeho nic mi přestal fungovat otáčko měr, stav nádrže, ukazatel teploty motoru a počítadlo km hlásí PPPPP. Ale zároveň funguje tachometr i kontrolky tak nevím kde mám hledat chybu a jak moc závažný problém to je. (Ostatní elektronika také funguje, Rádio, Okna, Subwoofer, zesilovač...)
Děkuji za odpověď.
Děkuji za odpověď.
-
-
Nejspíš ti tím nepomůžu, ale ze zkušennosti - už se mi stalo, že mi přestal fungovat tachometr a později asi za 2 týdny mi odešly všechny budíky, nádrž, voda, tacho i otáčkoměr a ani display in neukazoval, kontrolky fungovaly. Po výměně za jinou přístrojovku zase všechno ukazuje, takže pojistky byly OK jen asi nějaký vnitřní zkrat ...
-
Na pojistky jsem koukal a vypadají v pořádku. Poradí mi popřípadě někdo která z pojistek je k palubce? Na internetu jsem našel nějaké návody ale né moc srozumitelné. Na víku to sice je popsané ale neměcky takže taky prd platné. Přidám obrázek tak pokud někdo bude vědět co se z toho týká palubky tak sem s tím 

A jak jsi to vyřešil ?johnyfly1 píše:ja ked som sa hral z vnutornou ROMkou tak to ukazovalo PPPP takze asi mas v nich kdesi studeny spoj...
- Přílohy
-
- Pojistky.jpg (91.91 KiB) Zobrazeno 1764 x
Je jich tam víc tady si stáhni etm http://fastshare.cz/4307681/g1854.part7.rar a pohledej
-
Zapomenul jsem do úvodního příspěvku napsat, že dříve mi čas od času zhasli všechny budíky ale během 2 vteřin zase všechny naběhli. Momentálně je stav takový že podsvícení budíku, tachometr, rádio, kontrolky a ostatní elektronika fungují ale počítadlo km, otáčko měr, stav nádrže a teplota motoru nefunguje. Pokud mi někdo poradí které pojistky zkusit vyměnit tak to zkusím ale takhle je to pro mě hledat jehlu v kupce sena. Díky za všechny rady.
-
V této fázi jsem byl také ale momentálně jsem v té jak jsem psal. Takže nechci strašit ale můžeš očekávat to samémarecekoi píše:No mě u sedanu dělaj budíky to, že jedu a najednou ručičky spadnou, rozsvitěj se kontrolky a znovu naběhnou, pak třeba 2 dny klid.někdy to udělá třeba 2x,3x zasebou.nevíte čim to může být?