Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
zamlzovani svetel
Světla se mlžej na hrozně moc BMW a i jiných značkách. Shrnul bych to tak: Zkontrolovat, že máš zezadu všechny krytky správně nasazený a že těsněj. Pak že nejsou ucpáný odtokový hadičky třeba nějakym bordelem nebo že nejsou skřípnutý nebo přehnutý... Pak jestli nebylo světlo neodborně opravovaný, vařený nebo zda neni stále někde naprasklý. A taky je možný, že se světlo vyndavalo a při zpětný montáži se špatně napasovalo/přišroubovalo do držáků a mohla vzniknout fuka třeba pod světlem, takže za deště může lítat voda do odtokových kanálků.
To jsou tak nějak moje zkušenosti týkající se zamlžených světel.
To jsou tak nějak moje zkušenosti týkající se zamlžených světel.
Neviděl jsem světlo E9x zezadu, ale určitě tam jsou samozřejmě odtokový kanálky. Na jiných (třeba E60/61) jsou hadičky - no takový krátký samozřejmě
Přiložil jsem foto světla E90, na kterym jsem zakroužkoval, kde si myslim, že je odtok a pak foto světla E60, kde jsem zakroužkoval ty odtoky i s těma krátkejma hadičkama/trubičkama

Přiložil jsem foto světla E90, na kterym jsem zakroužkoval, kde si myslim, že je odtok a pak foto světla E60, kde jsem zakroužkoval ty odtoky i s těma krátkejma hadičkama/trubičkama

- Přílohy
-
- e60.jpg (58.46 KiB) Zobrazeno 2145 x
-
- e90.JPG (49.28 KiB) Zobrazeno 2145 x