Problém je když se tam svíčka zalomí nebo se strhá závit při vyšroubování, jinak je to v klidu. Někde na netu jsem viděl návod. Jinak žhavič jsem měl u 330 na boku motoru na straně řidiče. je tam přístup jak do banky, ale dalo se to udělat normálně z vrchu.Když jsem to dělal po prvé, tak mi to trvalo asi hodinu.
Taky právě měním žhavící svíčky, měl jsem taky strach aby se nějaká neutrhla ale šlo to celkem pěkně, dělal jsem to na teplém motoru, pomalu a v klidu a už jsou venku.
No měněny asi byly protože už to nebyli origo žhaviče ale Champion.Ja tam zkusím dát NGK a závit máznout měděnou pastou, tak by pak měli jít ven taky bez problémů. Jen si teď říkám zda jsem neměl vyměnit i tu jednotku žhavení, když už to mám rozdělané. Na diagnostice to vypisovalo chybu 4212 a 4222 - Žhavič na 1 a 2 válci, jak se pozná zda je to i na výměnu jednotky?
Prý se zapeče, také jsem ji tam dal a ten člověk co mi vyndaval jednu utrženout svíčku mi to povídal. Tak jsem je vyndal očistil a dal tu spec. keramickou.
Já mám tu měděnou Wurth CU 800 a je tam napsáno že je antikorozní odolná vůči vysokým teplotám a tlakům a taky že lze použít na závity zapalovacích svíček, teplotní odolnost od -40 °C do +1200 °C. Tak jsem myslel že by šla použít. No dá se ta keramická pasta sehnat třeba v OBI, Bauhause či takhle? Potřebuji to o víkendu totiž složit?
Davam permatex, teplotni odolnost pres 1000°C, ten kdo to bude delat po mne, protoze vsicni uz s tim autem nenajedou 100k km, tak to povoli jako by to tam daval vcera... Drahe to je jako krava, ale co bych nedoprat tem vasim milackum, ze -)) A jelikoz si to stejne nikdo nekoupi, protoze to stalo nejakych mrzkych par tisic, tak se mi nechce ani jit do dilny podivat se na presne oznaceni. Ale je to fajnova vec, jedna z veci co mam hodne rad.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic