Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Diferencial E46 3,46
Ono to melo byt do sekce Nakup/Prodej , ale vzhledem k tomu, ze ho delsi dobu nemuzu sehnat zvolil jsem to zde a doufal ze nekdo napise .... a ted me napadlo, ze az se nekdo ozve ze ho ma, tak si zjistim kde bydli a pres noc mu ho vymontuju  
  ... to byl vtip .... ne realne bych ho chtel koupit do sve Z4 E85

... to byl vtip .... ne realne bych ho chtel koupit do sve Z4 E85- 

fabledwarrior   
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3260
To bude možná tím, že to E46 se dá dát buďto samosvor z M3 s celou zadní nápravou, což vyjde asi na 20 litrů a nevím jak stím funguje DSC, no a nebo lamelák od KAAZ za zhruba 40 litrů bez montáže nebo torsen Quaiffe, který tenkrát myslím vyšel na 40 s montáží...
Takže se pak div, že to tu moc lidí nemá:D
Více se dozvíš asi tady:
http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=8&t=496

Takže se pak div, že to tu moc lidí nemá:D
Více se dozvíš asi tady:
http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=8&t=496
- 

fabledwarrior   
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3260
- 
				bmwe36fans
čirou náhodou jsem našel tohle, s tím webem nemám žádné zkušenosti, ale vypadá to že mají přesně to co hledáš a za dobrou cenu http://bazar.automedik.cz/AMD8913526044/bmw/3-e46

Re: Diferencial E46 3,46
Cau vsichni. Konecne jsem si udelal radost, krome sportovniho podvozku Eibach sport jsem se rozsoupl a vymenil diferak 3.39 na 3.91 Mam 320i 110kw a daval jsem diferak z automatu 3.91 Absolutne mi je jedno jake mam otacky na petku a v jake rychlosti, jede to o 100% lepe a auto me opravdu bavi. Kdybych vedel jak to pojede, tak bych tam dal i 4.44 Uplna spokojenost. Ten sestivalec byl hrozne linej, ted najednou ozil, jeste chiptuning a snad uz budu konecne uplne spokojeny

To věřím že to ožilo, ale hlavně s tím nejezdi na dálnici nebo ten motor zadřeš  

Nevim proc bych ho mel zadrit na dalnici. A to si myslel na cesky dalnici?paca píše:To věřím že to ožilo, ale hlavně s tím nejezdi na dálnici nebo ten motor zadřeš

- 
				RedBaron
- Klubové ID: 178
- Kontaktovat uživatele:
Pokud má všechny chladiče a kapaliny, hlava i těsnění jsou intaktní a nepožene ho blízko omezovače, pak takový prolet po dálnici škodí mnohem míň než studený start.