nedostaneš se ani do kufru?
u e34 jsem měl stejný problém a nakonec jsem se dostal do kufru, rozebral světýlko a připojil baterku, pak už centrálem normálně odemkl :c)
případně potom leda zespoda rozebrat plasty a zkusit se dostat do motoru
Nevíte někdo jak se měni v tomto ovladači baterie? V navodu je popsany postup kde se odloupne mala krytka zezadu ale muj ovladač ji nema ,je složeeny jen ze dvou dilu a drži k sobě docela fest
1) pokud má auto "comfort acces", tj otevírání a startování bez klíče .. pak je v klíči vyměnitelná baterie.. která se nedá dobíjet.. musí se čas od času vyměnit
2) pokud auto nemá "comfort acces", v klíči je pevná baterka která není přístupná a dobíjí se pokaždé když je klíč v zapalování a běží motor...
Takže k bodu 2) nemám comfort acces. Pokud baterie (jako každá jiná) časem odejde do věčných lovišť, nezbývá mi nic jiného než naklusat do BMW a nechat si objednat nový klíč? Já sem právě někde četl, že ten akumulátor co tam je není nic co by se nedalo běžně sehnat a dá se právě vyměnit jen rozříznutím a pak následným slepením...?
Nedávno jsem ten svůj klíč (zbytečně) rozebíral. Přestože, jak jsem již uvedl, mám variantu s krytkou, tak zbytek klíče je zatavený a musí se rozlepit.
Doporučuji postupovat tak, že nejprve šroubovákem rozklížíš spoj z vnitřní strany oka na kroužek na klíče. Počítej s tím, že plast rozrýpeš, ale uvnitř to nevadí. Jakmile se ti podaří udělat škvíru v tom oku, strč tam čepel nože naplocho a pomalu okolo prasklinu rozšiřuj.
Klíč je slepen, resp. zataven po celém obvodu, tloušťka tak 2mm. Ihned začíná plošák, takže s nožem opatrně. I když ten plošák má zkraje pár milimetrů rezervu.